Verkkokauppa

Copymaster3D vesipestävä uv hartsi 500ml – musta

26,00  20,97  (alv.0%)

Copymaster3D vesipestävä uv hartsi 500ml – musta

Tuotetunnus (SKU): 27553 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Copymaster3D vesipestävä uv hartsi 500ml - musta

Copymaster3D vesipestävä uv hartsi 500ml – musta

Copymaster3D vesipestävä UV LCD 3D-tulostimille

Copymaster3D:n vedellä pestävän UV-hartsin avulla voit tulostaa korkealaatuisia malleja pienellä sotkulla joka on helposti siivottavissa. Tämä hartsi on yhteensopiva kaikkien suosittujen 3D-tulostinmerkkien kanssa, jotka käyttävät valon aallonpituutta 395 nm – 405 nm.

Copymaster3D vesipestävä uv hartsi 500ml – musta käytön tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Täydellinen hienojen yksityiskohtien ja pintakäsittelyjen toistamiseen
  • Alhainen haju verrattuna muihin hartseihin
  • Puhdistettavissa vesijohtovedellä, ei tarvetta IPA:lle tai kemikaaleille
  • Nopea kovettumisaika 4-8 sekuntia kerrosta kohti (yksivärinäytöt).

Puhdistuu helposti vedellä

Toisin kuin useimmat muut 3D-tulostushartsit, Copymaster3D:n vedellä pestävä UV-hartsi ei vaadi kemikaaleja kovettumattoman materiaalin poistamiseksi valmiista 3D-tulosteesta. Huuhtele se vain tavallisella vesijohtovedellä, ja se tulee puhtaana ja valmiina kovettumaan. Tämä menetelmä on puhtaampi ja vähemmän haitallinen sinulle ja ympäristölle. Tämän pitäisi olla valinta jokapäiväiseen 3D-tulostukseen hartsilla.

Upea väri ja viimeistely

Kaikissa Copymaster3D:n UV-hartseissa on kauttaaltaan tasainen pigmentaatio, mikä tarkoittaa, että saat upean näköisiä osia, joissa on silkkisen mattainen viimeistely ja yksivärinen ilme, joka on sileä koskettaa ja miellyttävä katsoa. Etkö tulosta värillisenä? Läpinäkyvässä hartsissa on pieni sävy, mutta haluatko jotain täysin kirkasta? Valitse Crystal UV -hartsimme!

Monipuoliset, korkealaatuiset hartsit

Copymaster3D:n UV-hartsivalikoima soveltuu useimpiin hartsi-3D-tulostimiin, jotka käyttävät valonlähteenä aallonpituutta 395-405 nm. Tähän valikoimaan kuuluvia tulostimia ovat mm:

Zortrax, Anycubic, Creality 3D, Phrozen, Uniz, Photocentric ja monet muut.

Hartsit soveltuvat myös käytettäväksi RGB- ja yksivärisillä LCD-näytöillä, joten riippumatta siitä, onko sinulla esimerkiksi alkuperäinen Photon vai uusin Mono X 6K, se toimii molemmilla, mikä tarkoittaa, että sen käyttökohteet ovat uskomattoman monipuolisia.

Kovetus

Copymaster3D hartsit ovat korkealaatuisia hartseja, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista. Tämä näkyy myös kovettumisprosessissa. Valmiit 3D-tulosteesi kovettuvat täydellisesti auringonvalossa tai UV-kovetuskammiossa. Kun kovettuminen on valmis, tuloksena on kivikova 3D-tuloste, jossa materiaali kutistuu hyvin vähän. Alla olevat tulostuksen jälkeiset kovettumisasetukset, joita voidaan käyttää vain ohjeena:

  • UV-valokammiossa kovettuminen kestää noin 2-5 minuuttia.
  • Auringonvalossa 10-20 minuuttia
  • Päivänvalossa pilvisenä päivänä voi kestää jopa 60 minuuttia.

KATSO KOKO VALIKOIMA TÄÄLTÄ

Valmistajan kotisivut