Verkkokauppa

CADprofi Mekaaninen

843,00  679,84  (alv.0%)

CADprofi Mechanical laajat suomenkieliset sovelukset ZWCAD, GstarCAD, Ares, BricsCAD, ProgeCAD, AutoCAD CAD-ohjelmille.

Kuvaus

CADprofi Mechanical

CADprofi Mekaaninen

 

 

 

CADprofi Mekaaninen on 2D ohjelma joka auttaa suunnittelemaan mekaniikkaa ja rakennushankkeita. Sovellus sisältää laajan valikoiman standartoituja osia jotka on valmistettu kansallisten ja kansaivälisten standardien perusteella. Mahdollista myös piirtää ja muokata teknisiä kaavioita ja muokata teknisiä kaavioita sekä hydraulisia ja pneumaattisia järjestelmiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CADprofi Mekaaninen avain toiminnot

  • Runsaasti parametrisiä standartoituja osia ja kiinikkeitä, mukaan lukien ruuvit, pultit, aluslevyt, mutterit, nivelit, niitit, nastat, aukot, alennukset, kiilat, nivelet, tapit, laakerit, rasvanipat, renkaat ja paljon muuta.
  • Teräs ja alumiini muodot ja profiilit: L-muoto, C-muoto, T-muoto, litteät tangot ontot profiilit, tangot, putket ja muut.
  • Laitteiden suunnittelussa käytettävät elementit, mukaan lukien laipat ja uritetut päät, teräsputket ja liittimet (kyynärpää, tii, vähennysventtiilit). On mahdollista piirtää putkistoja automaattisesti lisäämällä mutkia ja liittämällä putket automaattisesti erilaisilla liittimillä.
  • Menetelmät, joita käytetään lämmönvaihtajien ja erityyppisten putkikimppujen laskemiseen lämmönvaihtimissa.
  • Osien dynaaminen skaalaus kun ne lisätään piirustukseen tai muokatessa projekteja. Tämä mahdollistaa elementin koon automaattisen valinnan suoraan piirustuksesta (esim. ruuvien valinnan joiden pituus vastaa liitettyjen elementtien paksuutta).
  • Monipuoliset muokkauskomennot jotka mahdollistavat elementtien kääntämisen, teräsprofiilien laajentamisen jne.
  • Kaikilla osilla on erilaisia näkymiä jotka soveltuvat erimallien luomiseen (esim. Edestä, sivulta, poikkileikkaus jne). On myös mahdollista määrittää tyyli ja yksityiskohdat, jotka mahdollistavat osien lisäämisen ykstyiskohdilla, akselilla, luukuilla jne.
  • Järjestelmään vapaasti konfiguroitavia merkintähitsauksia, toleranssimerkintöjä, reunaa, karheutta ja muita.
  • Kätevä kaavioiden ja pneumaattisten järjestelmien suunnitelu alykkäiden symbolien, viivojen ja muokkaustoimintojen avulla.
  • Muita piirtotyökaluja jotka helpottavat huomattavasti teknisten piirustusten luomista (akseli, ympyräakselit keskimerkit puolitukset ja muut).

 

CADprofi valmistajan sivut

Satoja standardeja

CADprofi mekaanisessa ohjelmassa on laaja valikoima standadoituja osia, laiterakennetta, teräsliittimiä ja muita terästuotteita, hydraulisia ja pneumaattisia esineitä, merkkejä sekä muita elementtejä, jotka perustuvat paikallisiin että kansainvälisiin standardeihin.