Verkkokauppa
Ale!

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin

Alkuperäinen hinta oli: 400,00 €.Nykyinen hinta on: 380,00 €. 306,45  (alv.0%)

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin

Tuotetunnus (SKU): 29211 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin yhdistää suuren formaatin ja korkean nopeuden, sillä on keskiverto tulostusnopeus 300mm/s sekä maksimi tulostusnopeus 500mm/s ja 10000mm/s kiihtyvyys. Tulostin ottaa käyttöön Z-akselin liikejäejestelmän tuplamoottoreilla ja tuplaruuveilla varmistaakseen vakauden tulostuksen aikana. Anycubic Kobra 2 Plus tukee Anycubic sovellusta toteuttaakseen etähallinan, tehden tulostusprosessista älykkäämmän.

Kohokohdat

  • Maksimi tulostusnopeus 500mm/s
  • 320 x 320 x 400mm suuri tulostustilavuus
  • Tukee Anycubic sovellusta
  • LeviQ 2.0 automaattinen tasaus Z-offset

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin

10 kertaa nopeampi

Verrattuna valtavirran FDM 3D-tulostimiin, tulostusnopeus on noussut 10 kertaa. Suuremman mallin luonti, ajan säästö sekä energiatehokas.

Korkean suorituksen Dual-Core, voimakas laskentavoima

Varustettu korkean suorituksen Dual-Core Cortex-A7 1.2GHz prosessorilla, se tuottaa voimakkaan laskentavoiman nopeammille laskennoille, komentojen suoritukseen, moottorin hallintaan, minkä ansiosta tulostin saa aikaan 10 kertaa nopeamman tulostuksen.

Optimoitu kokoonpano, upouusi rakenne

Käyttämällä suoravetosuutinta ja tuplamoottori kaksois Z-akselin liikerakennetta jotka on täydellisesti optimoitu puserruksseen ja jäähdytysjärjestelmille, se syöttää materiaalia tehokkaasti ja tarkasti, mahdollistaen nopean sulamisen ja jäähtymisen. Tämä johtaa sujuvaan käyttöön ja vähemmän näkyvimpiin kerroslinjoihin.

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin

Tärinän kompensaatio ja virtauden hallinta

Yhden klikkauksen tärinän kompensaatio havaitsee X/Y-akseleiden resonanssitaajuuden ja säätää liikehallinnan älykkäästi eliminoimaan resonanssin pystysuorat ja sulkulinjat tehokkaasti, varmistaen tulostustarkkuuden ja vakauden. Virtaudenhallinnan avulla sisäänvetämisen ja uudelleentäytön älykäs kompensointi varmistaa tasaiset ja täysin tulostetut kerrokset, mikä parantaa tulostuslaatua ja yksityiskohtien esitystä.

41 litran suuri tilavuus nopeuttaa suuria tulostuksia

320 x 320 x 400mm suuri tulostustilavuus voi tulostaa malleja joiden tilavuus on noin 41 litraa yhdellä kertaa. Saman mallin täysikokoinen tulostaminen, verrattuna samanlaisiin tuotteisiin markkinoilla, joilla on tulostusnopeus 50mm/s, tulostusaika vähenee 31 tuntia ja 35 minuuttia, tehokas luonti, energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen.

Tukee Anycubicin sovellista, hallinta tehty ‘älykkääksi’

Anycubicin sovelluksen uudella versiolla etäverkon laiteohjelmiston päivitys ja tulostimen tilan reaaliaikainen tarkkailu ovat saavutettavissa. Tulevaisuuden päivitykset tulevat tukemaan viipalointia ja tulostamista verkon kautta, videotarkkailua sekä tulosteen tulostumista aikaviiveellä fotograaffinen kauko-ohjaus ja hallinta, sekä avoin mallikirjasto moduuli.

LeviQ 2.0 automaattinen tasaus, älykäs Z-offset

Suunnittelemall uniikin moduulin, automaattisen tasauksen jälkeen, se pystyy kompensoimaan Z-akselin offsetia, sekä samalla se pystyy tukea muokattuja Z-akselin kompensointiarvoja, siten saavuttamalla eri käyttäjien ja käyttöympäristöjen tarpeet. Yhden klikkauksen pika-aloitus luoville ideoille, varmistaen onnistuneen tulosteen.

Anycubic Kobra 2 Plus 3D-tulostin

Laatikossa mukana

Tekniset ominaisuudet
Maksimi suuttimenkärjen lämpötila 260°C
Avoin filamenttijärjestelmä Kyllä
Suuttimen tyyppi Tuplaratas suoravetosuutin
Suositeltu maksimi tulostusnopeus 500 mm/s
Tulostustilavuus 320 mm x 320 mm x 400 mm
Tulostusalustan maksimi lämpötila 90°C
Tulostusalustan pinta PEI
Tulostusalustan materiaali Magneettinen jousiteräsalusta
Tulostusalustan tasausjärjestelmä Automaattinen
Tulostuskammio tulostuksen aikana Avoin
Suuttimien lukumäärä 1
Asennustila
Kokonaismitat 564 mm x 605 mm x 630 mm
Kokonaispaino 13 kg
Maksimi virrankulutus 400 W
Jännite AC: V
Varustus
HEPA suodatin Ei
Touch Screen Kosketusnäyttö
Sisäinen muisti Kyllä, 8GB
Liitettävyys
USB Portti Kyllä
WLAN Kyllä
Pilvihallinta Kyllä
Tarkkuus
Kerroskorkeus 0.1 – 0.1 mm

Valmistajan kotisivut