Verkkokauppa

Anycubic ABS:n kaltainen hartsi v2 1kg

40,00 

Anycubic ABS:n kaltainen hartsi v2 1kg

Tuotetunnus (SKU): 29945 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Anycubic ABS:n kaltainen hartsi v2 1kg

Anycubic ABS:n kaltainen hartsi v2 1kg

Anycubic ABS:n kaltainen hartsi v2 1kg on korkean sitkeyden, lujuuden ja iskunkestävyyden ansiosta hyvä rakenneosien, työkalujen ja muiden  korkeaa suorituskykyä vaativien mallien tulostamiseen. Tulostetut osat soveltuvat poraukseen ja kierteitykseen.

Kohokohdat

  • Iskunkestävyys ja korkea yhteensopivuus
  • Vesipestävä ja vähäinen haju
  • Suuri lujuus ja korkea sitkeys

Anycubic ABS:n kaltainen hartsi v2 1kg

Kestävyys

Lopullisessa mallissa on erinomainen pudotuksenkestävyys mikä takaa vakauden ja kestävyyden. Lisäksi mallien kestävyys paranee. Tulostettu malli kestää luonnonympäristön altistuksen vuoden ilman halkeamia asianmukaisen puhdistuksen ja kovettumisen jälkeen.

Suositusindeksi

Parempi sitkeys, kestää paremmin taipumista.

Ei murtumia kokeellisista tiedoista

Kokeelliset tulokset osoittavat että Anycubic ABSn kaltainen hartsi v2 1kg:lla tulostetut mallit voidaan säilyttää 3 vuotta luonnollisessa ympäristössä ilman halkeamia kovettumisen jälkeen.

Vesipestävä, helppo jälkikäsittely

Matala viskositeetti ja korkea juoksevuus helpottavat puhdistettavuuttaja sopivat erilaisiin puhdistusmenetelmiin, kuten vesi, pesukone ja ultraääni, erilaisten skenaarioiden mukaan. Puhdistetun mallin pinta on tarttumaton ja tuki on helpompi irroittaa. Jälkikäsittelystä tulee vähemmän haastavaa.

Anycubic ABSn kaltainen hartsi v2 1kg

Vähäinen haju ja huoleton tulostus

Mieto tuoksu vähentää epämukavuutta hajuherkille ja luo mukavamman tuostusympäristön.

Suuri tarkkuus ja minimaalinen kutistuminen

Pienempi kutistuminen vähentää vääristymien ja muodonmuutosten riskiä, mikä johtaa korkeaan puristustarkkuuteen ja yksityiskohtaisiin malleihin.

Korkea yhteensopivuus ja helppokäyttöisyys

Se on yhteensopiva useiden pöytä LCD 3D-tulostimien kanssa ja helppokäyttöinen ilman erityiskäsittelyä, joten se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Valmistajan kotisivut