Verkkokauppa

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

55,00  44,35  (alv.0%)

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Tuotetunnus (SKU): 29909 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja korostaa tulostuskokemuksia. Mukana tulee kiillotustyökalut, suojavarusteet, maalityökalut ja veipohjaiset akryylimaalit

Kohokohdat

  • Yksi setti kaikkiin tehtäviin
  • Räätälöity 3D-tulostusvärjäykseen
  • Ympäristöystävällinen ja turvallinen

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Yksi setti kaikkiin tehtäviin

Valitut käytännön tuotteet sisältävät leikkaus/hiontatyökalut, täyttömateriaalit, suojapinnoitteet, mallikiinikkeet, väriaineet ja puhdistus-/suojatuotteet, jotka täyttävät käyttäjien työkaluvaatimukset koko prosessissa mallileikkaiksesta ja hiomisesta värjäämiseen ja pudhistukseen.

Helppo ohje

Mukana on paperiopas ja väritysvideot, jotka opastavat aloittelevia käyttäjiä peruskäytöstä taitavaan käyttöön selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Runsaan värioppaan ansiosta se auttaa käyttäjiä tutkimaan joustavasti erilaisia väritehosteita, mikä antaa heille enemmän vapautta ilmaista väriä.

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Räätälöity 3D-tulostuksen väritykseen

Pohjamaalilla ja vesipohjaisella maalilla on vahva peittokyky. Kun pohjamaali on levitetty malliin, se parantaa myöhempien väripigmenttien tarttuvuutta, mikä helpottaa mallin nopeaa ja värin lukitsevaa maalausta

Verrattuna perinteisiin akryylipigmentteihin sillä on parempi juoksevuus, mikä helpottaa värien sekoittamista ja sileiden ja tasaisten pinnoitteiden muodostamista.

Näyttää mattaiselta kuivumisen jälkeen ja antaa täyteläisen ja eloisan koostumuksen.

Ympäristöystävällinen ja turvallinen

PErinteiseen öljypohjaiseen maaliin verrattuna valittu vesiohenteinen maali on ympäristöystävällisempi, myrkyttömämpö ja vähähajuinen ja sitä voidaan käyttää turvallisesti sisätiloissa.

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Ammattimainen ja kestävä

Maalien kosteuslaatikossao n käytetty kertakäyttöistä varisekoituspaperia, joka voidaan heittää pois käytön jälkeen ilman puhdistustarvetta. Se tarjoaa kosteutta jopa 7 päivän ajan, mikä tarjoaa joustavan ja kätevän käytön samalla kun säästät maalia tehokkaasti.

Mallikohtaista väritystä käyttämällä voidaan helposti ja huolimattomasti käsitellä käteen tarttuvaa maalia, mikä parantaa maalauskokemusta ja tehokkuutta.

Valittu vahva harja Japanista tuodusta nailonista, pehmeä ja joustava, ei irtoa ja halje helposti.

Laatikossa mukana

Anycubic 3D-tulostus maalaussarja

Valmistajan kotisivut