Blog

Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa

Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa

Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa

Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa 28.-30.9.2022. Shining3D järjesti EMEA alueen edustajille 3 päiväisen koulutuksen heidän Euroopan konttorillaan. Sisältö oli hyvä, pääsi tutustumaan ja käyttämään heidän eri 3D-skannereita. Myös uusinta Einstaria, jota muuten saa kauttamme nyt. Tälläisissä tilaisuuksissa kuitenkin tärkeintä on kohtaamiset ja keskustelut ihmisten kanssa kasvokkain. Täysin eri asia, kuin joku palaveri netin välityksellä.

 

Shining3D 3D-skannerit verkkokaupassa

 

Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa
3D-skannauskilpailua, kuka 3D-skannaa eniten 40 sekunnissa tästä kohteesta.

 

Shining3D 3D-skanneri nakattu robotin nokkaan ja automatisoitu 3D-skannausta. Toimintoa demottiin ja näytettiin kuinka helppoa robotin ohjelmointi on tänäpäivänä.

 

Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa
Korujen ja pienesineiden 3D-skannausta. Tällä 3D-skannerilla näppärästi erittäin pienten tuotteiden 3D-skannaus.

 

Lentokoneen 3D-skannausta Freescan 3D-skannerilla.

 

AESUB uutuuksia oli hyvin esillä tapahtumassa. Minulla oli hyvät keskustelut AESUBin väen kanssa. Näitä uutuuksia on tulossa verkkokauppaan vielä tämän vuoden aikana. Kuvassa verkko, jossa kohdistuspisteet.

 

 

Verisurf softan koea-ajoa

 

Tässä vielä hyvin esillä Shining3D 3D-skanneri mallistoa.

 

Kaikenkaikkiaan hyvä reissu. Oppia tuli ja entistä parempaa tuntemusta Shining3D 3D-skannereista. Ihmiset ja paikat Shining3D pääkonttorilla Stuttgartissa ovat nyt tuttuja. Sinne on hyvä palata uudelleen.

 

Shining3D

 

You might be interested in …