Blog

Polymaker PolyDissolve tukimateriaali testi

Polymaker PolyDissolve tukimateriaali testi

Polymaker PolyDissolve tukimateriaali testi

Polymaker PolyDissolve tukimateriaali testi tehtiin Felix Pro 3 Touch 3D-tulostimella. Vuosien saatossa ollaan eri valmistajien vesiliukoisia tukimateriaaleja testattu käytännössä. Vanhasta blogista vuodelta 2015 löytyy tämä kirjoitus PVA materiaalin käytöstä. Kuinka sattuikaan, sekin on tehty Felix 3D-tulostimella. Tämä testi tehtii monin verroin kehittyneemmällä 3D-tulostimella.

Uudet materiaalit kiinnostaa ja niitä pitää päästä testaamaan ja vertaamaan aikaisempiin kokemuksiin. Useita ja useilta valmistajilta on tullut vastaan, mm. Felix, Formfutura.

Nyt siis testiin pääsi Polymaker PolyDissolve. Heti alkuun näki, että nyt ollaan hyvän ja toimivan materiaalin kanssa tekemisissä. Tulostuvuus on erittäin hyvää ja jää sopivasti kiinni tulostettavaan materiaaliin. Tässä on liukeneva materiaali, minkä kanssa ei tarvitse kikkailla mitään, sen kuin vain tutustuu valmistajan tietoihin materiaalin tulostusasetuksesta ja alkaa tulostamaan. Simplify3D:ssa on helppo määrittää kakkossuutin tukimateriaalille ja tälle omat lämpötilat ja tulostusnopeudet.

Tämä materiaali toimii parhaiten PLA, TPU, PVB sekä Nailon pohjaisten materiaalien kanssa.

Iloista tulostusta!

polydissolve luikenee
Polymaker PolyDissolve luikenemassa

Tämän kokemuksen jälkeen voin suositella Polymaker PolyDissolve tukimateriaalia.

Materiaali verkkokaupassa

Valmistajan video

PolyDissolve valmistajan sivut

 

 

You might be interested in …