Blog

Mass Portal 3D-tulostimet hepa aktiivihiilisuodattimella

Mass Portal 3D-tulostimet hepa aktiivihiilisuodattimella

Mass Portal 3D-tulostimet hepa aktiivihiilisuodattimella

Mass Portal 3D-tulostimet hepa aktiivihiilisuodattimella. AN-Cadsolutions:in ja Mass Portal:in tarina alkaa vuodesta 2015. Tuolloin kaksi miestä Latviasta kävi esittelemässä heidän tekemää 3D-tulostinta. Jo tuolloin laitteen viimeistelty ulkomuoto sekä tulosteiden laatu teki heti vaikutuksen. Eikä aikaakaan, kun oltiin jo edustuksesta sovittu ja esittelykone saapui juuri sopiviksi Alihankinta messuille esiteltäväksi.

Mass Portal
Mass Portal 3D-tulostin Alihankinta messuilla 2015.

Tällä 3D-tulostimella on tullut tulosteltua ABS-filamentilla ja saatu loistavaa jälkeä helposti

Helmikuussa 2016 olikin sitten vuorossa tekninen koulutus Mass Portal:in pääkonttorilla Riikassa.

tekninen koulutus Mass Portal pääkonttorilla Riikassa

Nyt eletään vuotta 2018 ja Mass Portal on julkistanut tämä vuoden mallit. Yhteistä näille kaikille on se, että niissä on hepa aktiivihiilisuodatin. XD malleissa on yhden materiaalin syöttö ja suutin lämpeää 300 asteeseen. D malleissa on kahden materiaalin syöttö ja suutin lämpeää 475 asteeseen. 475 asteeseen lämpenevä suutin laajentaa jo huimasti tulostimen käyttökohteita ja siinä käyttettäviä filamentteja. Peti näissä lämpeää 120 asteeseen. Mass Portal on kehittänyt myös oman filamenttikuivurin, jossa filamentti pidetään optimaalisessa lämpötilassa ja näin saadaan parannettua tulosteiden laatua, tulostuksen onnistumista ja vakautta.

Kaikki Mass Portal 3D-tulostimet toimitetaan Simplify3D ohjelmistolla. Tulostimissa on kamera, jolloin voit tarkkailla sitä kautta tulostusta. Massportal 3D-tulostimet on varustettu myös Wifillä, jolloin voit siirtää gkoodin langattomasti tulostimelle. Laitteissa helppokäyttöinen kosketusnäyttö. FabCloud tulostusfarmilla hallitset useampia tulostimia.

Mass Portal

Täältä Mass Portal sivuilta löytyy muutamia juttuja, missä tätä tulostinta ollaan käytetty

 

You might be interested in …