Blog

Laserkaiverruskoneita verstaalla Tampereella

Laserkaiverruskoneita verstaalla Tampereella

 

 

 

 

 

Laserkaiverruskoneita verstaalla Tampereella

Laserkaiverruskoneita verstaalla Tampereella, tule tutustumaan ja koe-ajamaan. Tarjotaan myös palvelua näillä laitteilla. Ollaan tässä alkuvuoden aikana uusittu ja investoitu uusiin laserkaiverruskoneisiin. Nyt haluttu setuppi on aikalailla kasassa. Pystytään esittelemään ja koe-ajamaan vaikka teidän materiaaleilla. Metallia ei näillä leikata, merkata ja kaivertaa pystytään kyllä.

Erityisen innoissani olen xTool P2 CO2 55W, xTool F1 sekä Snapmaker Artisan laitteista. Co2 laserkaiverruskone, kun mahdollistaa laajemmalla skaalalla kaiverruksen ja leikkauksen, mitä diodi laserkaivertimet. xTool P2 CO2 55W, työala: 600 x 305mm. Snapmaker Artisan työala 400x400mm. xTool M1 on ns. hybridi leikkuri, koska laserkaiverruksen lisäksi laitteessa on veitsi, jolla pystyy leikkaamaan paperia ja pahvia. Sekä P2, että M1 malleissa on kamera, joten aihio asettelu on helppoa ja ohjelmassa kaiverrettavan kuvan tai kuvion asettelu oikeaan kohtaan.

Lisätietoa xTool P2 CO2 55W laserkaiverruskoneesta

Lisätietoa xTool F1 laserkaiverruskoneesta

Lisätietoa xTool M1 laserkaiverruskoneesta

Lisätietoa Creality Falcon 10W laserkaiverruskoneesta

Lisätietoa Snapmaker Artisan koneesta

Aikanaan olen laivannut itse suoraan Kiinasta yhden CO2 laserkaiverruskoneen, mutta käytettävyyden kanssa ei siihen aikaan voinut hurrata. Tänä päivänä xTool:t ovat selkeäkäyttöisiä ja niiden kanssa on ilo työskennellä.

 

Kuten yllä olevasta kuvasta näette, niin miksi laserkaiverruskoneet on sijoitettu vieriviereen. Yläpuolella on iso huuva ja poistoputki moottorilla suoraan ulos. Näin on paljon miellyttävämpi työskennellä, kun kaiverrukset savut ja käryt menevät suoraan ulos.

 

xTool F1 laserkaiverruskone on siitä mukava, että sen voi ottaa vaikka mukaa, kun sen on niin pieni ja sillä saa tehtyä kaiverruksen lähes pintaan, kuin pintaan. Sen voi vaikka napata käteen ja laittaa jotain pitaa vasten. Tämä on niin nopea laite, että käsi ei ehdi väsyä.

Alla kuvia xTool F1 laserkaiverruskoneen käytöstä. Tuon kuvion kaiverrus läppärilaukkuun otti noin 20 sekuntia. Lemmyn kuva pedanttiin otti vähän pidempään.

Laserkaiverruskoneita verstaalla Tampereella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laserkaverruskoneet verkkokaupassa

 

Valmistajien sivustoja:

xTool

Snapmaker

Kun haluat tulla tutustumaan laserkaiverruskoneeseen, niin soita tai pistä viestiä, niin sovitaan aika esittelylle. Mielellämme näitä esitellään ja tehdään kaiverruksia. Tällä setupilla päästään tekemään yhtä ja toista.

You might be interested in …