Blog

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin

ZYYX Labs ZYYX ProII 3D-tulostin :sta pari sanaa tässä artikkelissa. ZYYX Pro II 3D-tulostinpaketti suunnittelumateriaaleille joka sisältää kaikki työkalut, ohjelmistot ja filamenttinäytteet, joita tarvitaan tulostusprojektien onnistuneeseen aloittamiseen. ZYYX Labs ZYYX ProII 3D-tulostin on kalibrioitu tehtaalla ja valmis tulostamaan heti paketista ottaessa (plug and play).

Kuten ehkä tiedät ZYYX Labs esitteli Pro II tulostimen tänä keväänä ja ovat valmiita toimitettavaksi. ZYYX Labsin asiakkaat ottivat tulostimen erittäin hyvin vastaan. Jos et ole tutustunut vielä laitteeseen löydät lisätietoja täältä.

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin on poikkeuksellisen hiljainen teollisuusluokan 3D-tulostin toimiville prototyypeille ja lujille osille. Siinä on suljettu muotoilu ja ilmansuodatus järjestelmä, joka sopii täydellisesti jokaiseen toimistoon, luokkahuoneeseen, valmistustilaan tai työpajaan.

ZYYX Pro II on suuniteltu olemaan:

 • Vankka ja luotettava.
 • Turvallinen puhdas ilma ja höyry vapaa.
 • Hiljainen
 • Helppokäyttää MagFlex pedin takia.
 • Yhteensopiva insinööri luokan materiaalien kanssa.
 • Suojaa materiaalin laatua ja lujuutta myös varastoinnin aikana.
 • Käytettävissa verkko-ohjausta tai valvontaa varten.
 • Tarjoaa kestävää ammattimaista tulostuslaatua.

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin
Näet kaavion hiukkasten määrästä tulostimen sisällä ja ulkopuolella, kun tulostat ABS -levyä. Tämä mittaus tehtiin prototyyppisuodattimella, joka imee hiukan vähemmän (~ 99 %) hiukkasista.

OfficeSafe Ultra puhdas ja höyrytön ilma

Työterveys on etusijalla, ja ZYYX Pro II on suuniteltu täysin turvalliseksi toimistonpöydälle. Uusi suodatusjärjestelmä Ruotsissa valmistettu HEPA H13 ja aktiivihiilisuodatin poistaa yli 99,95% ultrapienista hiukkasista, haihtuvista orgaanisista yhdisteistä ja hajuista, joita syntyy ilmassa sulavista polymeereistä. Tämä on innovaatinen 95mm paksu suodatin on niin tehokas että se puhdistaa jopa huoneen ilman.

 

 

 

 

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin

OfficeSafe Whisper suuniteltu hiljaiseksi

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin :ta suunitellessa testattiin kymmeniä virtalähteitä. Niiden kaikkien todettiin pitävän liikaa melua, usein johtuen siittä että tuulettimet menivät yhtäkkiä päälle ja pois tai että niissä oli pienet vinkuvat tuulettimet. Joten ZYYX Labs teki oman ratkaisun ja teki oman jäähdytysratkaisunsa yhdessä 500W passiivisen virtalähteen kanssa. Se teki suuren eron nyt ZYYX pro II virtalähde on lähes äänetön. Suodattimissa ja jäähdyttimessä käytettään Noctuan ja Arcticin suuria tuulettimia, jotka ovat tunnettu hiljaisesta suunnitelustaan PC harrastajien kesken. Tuloksena on kuiskaustason 3D tulostin jonka äänitaso on 38dB kun tulostetaan ja kaikki lämmitystoiminnot ovat aktiivisia.

 

 

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin

ZYYX MagFlex valmistettu peti

Uudet ZYYX MagFlex juositeräksiset pedit helpottavat tulosteiden poistamista käsin pedistä. 3D-tulostimen pedin lasialusta, joka on sovitettu säätötapeilla helpon sijoittamisen vuoksi, on peitetty magneettikerroksella. Säätötappien ansiosta peti sijoitetaan nopeasti ja tarkasti lasipedille ja kiinnittyy tukevasti magneettisella voimalla. Tulostuksen jälkeen peti nostetaan lasipediltä minkä jälkeen tuloste poistetaan pedistä taivuttamalla levyä. MagFlex petiä on saatavilla kolmella eri päällyskerroksella eri tulostusmateriaaleille.

 

 

proTect suojaava ja luotettava

ZYYX Pro II 3D-tulostimen mukana tulee proTeck järjestelmä, joka on kehitetty maksimoimaan filamentin kestävyys varastoinnin aikana. Filamenttiä pidetään suljettavassa tyhjiöpussissa, jossa on ilmankuivainkapseli. Tyhjiö saadaan sähköisellä tyhjiöpumpulla (sisältyy toimitukseen). Ilmankuivainkapseli muuttaa väriä jos se altistuu kosteudelle mikä ilmaisee, että filamentti on kuivatettava ennen käyttöä, mikä estää tulostamisen epäonnistumisen ja säästää aikaa ja materiaalia. Tulostuksen aikana filamentti otetaan pussista ja pidetään kuivana kuumenetun tulostuskammoin sisällä.

 

 

Muita ominaisuuksia

 • ZYYX Connect on tulostimen sisään asennettu verkkomoduuli, jonka avulla laite voidaan yhdistää langalliseen ethernet verkkoon. Tällä tavalla tulosteita voidaan käynnistää ja valvoa etänä. ZYYX Connect on saatavana kameran kanssa tai ilman. Päivitys soveltuu ZYYX Prolle ja ZYYX+ laitteille (3 neliö reikää takapaneelissa).
 • Quiet Stepper Motor Drivers 3D-tulostimen askelmoottoreita ohjaa askelmoottori piiri. Parannettu xyz moottorien ajo piirisarja tekee laitteesta heiman yli 10dB hiljaisemman tulostuksen aikana, mikä tarkoittaa että äänienergia vähenee kymmenes osaan (eli -8- -10dB koetaan puolittamaan ihmiskorvan äänitaso).
 • Uusi Swift Tool Zyyx Prolle on päivitetty muunoksella, jossa alaosa on valettu korkean lämpötilan silikonista. Tämä tekee suuttimista entistä kestävämpiä ja energia tehokkaampia. Nämä uudet suuttimet ovat saatavilla ZYYX Prolle.
 • Uusi peti voimakkaasti kutistuville muoveille uusi Perfboard voi fyysisesti kiinittää tulosteen pohjakerrokseen, ja siksi se toimii erittäin hyvin tulosteissa joissa on voimakkaasti kutistuvia muoveja, kuten ABS. Se toimii myös hyvin ASA tai Nylon tulostamiseen. Perfboard on saatavana myös ZYYX pro että ZYYX+ ja Classic laitteille sekä edellä mainitulle MagFlexille.
 • Kontrolloitu printtaus ympäristö lämmitetty kammio tarjoaa yhtenäisen tulostusympäristön joka on säädetty valittuun materiaaliin, varmistaa kerrostentarttumisen ja estää vääntymisen. Lämmitetty kammio on välttämätön joillekkin korkealujuuksisille teknisille materiaaleille. Kammoin lämpötila jopa 75°C. lämmittää kammion 65°C:seen 5 minuutissa.
 • Automaattinen tasoitus kalibroi automaattisesti suuttimen ja pedin välisen etäisyyden jokaiselle tulostukselle kompensoimalla pedin kallistumista.
 • Material monitor keskeyttää tulostuksen automaattisesti filamentin loppumisen tai sotkeutumisen aikana.
 • Kaksipuoleinen suuri hammaspöyräsuulkake pursotin (Bondthech LGX), joka tukee korkeanlämpötilan tulostusta. Tukee SwiftTool24 nopein järjestelmä suuttimien vaihtoon markkinoilla, jopa 275°C (ja tulossa SwiftTool jopa 450°C).

ZYYX Labs ZYYX Pro II 3D-tulostin tekniset materiaalit

 • ZYYX käyttäjä voi valita valikoiman huolellisesti valittuja korkealaatuisia filamentteja, jotka yhdistetään niihin liittyviin plug and play filamenttiprofiileihin. Näin käyttäjä voi keskittyä tuotoksiinsa tulostusparametrien säätämisen sijaan.
 • ZYYX proCarbon (hiilikuituvahvisteinen polyamidi) on materiaali jolla on suuri jäykkyys ja suuri vetolujuus. Se on ihanteellinen toiminnallisille prototyypeille, jotka ovat alttiina vaativille ympäristöille, sekä loppukäytön osille kuten jigeille ja kalusteille tuotannossa.
 • ZYYX proCarbon on tulostettava kovapinnoitetulla SwiftToll tekniikalla (Carbon0.4, Carbon0,6 tai Carbon1.2) koska tämä karkeamateriaali kuluttaa tai huonontaa muita SwiftTool työkaluja.
 • ZYYX proNylon (polyamidi) on materiaali käytettäväksi silloin kun tarvitaan vähän ja joustavia mutta vahvoja osia. Se kestää myös useimpia kemikaaleja. Ihanteeliset sovellukset vaihtelevat holkeista ja hihnapyöristä elektroniikkakoteloihin, joissa on suojaus ympäristöltä on etusijalla.
 • ZYYX proGlass (lasikuituvahvisteinen polyamidi) on erittäin suuri vetolujuus painosuhde, ja se on vähemmän sähköä johtava kuin ZYYX proCarbon. Se on ihanteellinen, kun tarvitset osia, jotka kestävät iskuja tai vaihtoehtona proCarbonille, kun tarvitaan sähköeristystä. Monille käyttäjille se voi olla vaihtoehto ABS:lle, joka tarjoaa paremman lämpötilan kestävyyden, paremman kerrosksen tarttuvuuden ja paremman lujuuden. proClass on myös karkeamaterialli ja se on tulostettava kovapinnoitetulla SwiftTool Carbon0,4 Carbon0,6 tai Carbon1,2.

 

 

 

 

You might be interested in …