Blog

Vectric kaiverrusohjelmistot V12 uudet ominaisuudet

Vectric kaiverrusohjelmistot V12 uudet ominaisuudet

 

 

 

 

 

 

 

Vectric kaiverrusohjelmistot V12 uudet ominaisuudet

Vectric kaiverrusohjelmistot V12 uudet ominaisuudet, tähän blogiin on koottu Vectricin ohjelmistojen V12 uusia ominaisuuksia.

 

Vectric Cut2D V12 uusia ominaisuuksia

Versio 12 tuo mukanaan upouuden modernisoidun käyttöliittymän ja valtavia parannuksia, jotka tehostavat työnkulkuasi ja säästävät aikaasi. Käyttöliittymässä on parannettu DPI-skaalaustuki, joka saa ohjelmiston näyttämään eloisammalta ja terävämmältä erityisesti korkean resoluution näytöillä, voit käyttää sekä vektori. että komponenttityökaluja yhdestä paneelista, joten sinun ei tarvitse vaihtaa niiden välillä, ja voit käyttää piirto- ja 3D-työkaluja vaihtamatta välilehtiä, mikä vähentää hiiren käyttökilometrejä ja säästää aikaa.

 

Vectric VCarve V12 uusia ominaisuuksia

Luonnoksen veistäminen

Luonnoksen veistäminen on upouusi ominaisuus, joka muuntaa korkealaatuisen kuvan tai 3D-mallin VCarve työkaluradaksi. Tuloksena syntyvät työkaluradat ovat nopeampia työstää kuin 3D työkaluradat, ja ne tuottavat vaikuttavia tyylillisiä tuloksia hyvin pienellä suunnittelupanostuksella.

Piirtäminen 3D-näkymässä

Voit nyt piirtää suoraan 3D-näkymässä. Kunkin työkalun avulla voit muokata muotojen keskeisiä ominaisuuksia suoraan itse muodossa käyttämällä kahvoja, joiden avulla muokkaaminen on helppoa, mikä vähentää tarvetta siirtyä edestakaisin muotojen sisällä.

Komponentit-pudotusvalikko

 

Vectric Aspire V12 uusia ominaisuuksia

VCarve-inlay-työkalurata

Uusi VCarve-inlay-työkalurata nopeuttaa ja helpottaa upotuksien luomista. Työkalupolku luo automaattisesti sekä tulppa että taskutyökalupolut, peilaa geometriaasi ja jopa asettaa työkalupolut oikeille levyille.

Neljä uutta 3D-muotoilutyökalua

Olemme ottanee käyttöön neljä uutta 3D-muotoilutyökalua. Jokainen työkalu on suunniteltu tietyntyyppisten muotojen tekemiseen: pyöreiden, kulmikkaiden, sileiden ja mukautettujen muotojen tekemiseen. Kaikissa työkaluissa on interaktiiviset kahvat, joiden avulla voit dynaamisesti säätää muodon ominaisuuksia paikan päällä, jolloin saat nopeaa palautetta suunnittelumuutoksista. Luodut muodot muistavat niiden luomisessa käytetyt ominaisuudet, joten voit palata myöhemmin muokkaamaan muotoa suunnittelusi mukaan.

Vyöhykealueet

Vyöhykealueiden avulla voit määrittää alustasi alueet, joita koneen on vältettävä nopeiden liikkeiden aikana. Tälläisia alueita voivat olla esimerkiksi paikat, joissa puristimet, jigit ja kiinnikkeet voivat haitata koneen turvallista toimintaa.

3D-poikkileikkaustyökalu

3D-poikkileikkaustyökalun avulla voit luoda nopeasti vektoreita mistä tahansa 3D-mallisi osasta. Napsauta kahden pisteen välillä, jolloin näiden pisteiden välistä poikkileikkausta kuvaava vektori luodaan ja lisätään piirrustukseesi.

Valmistajan sivut

Ohjelmistot verkkokaupassa

 

You might be interested in …