Verkkokauppa

Volcano suuttimenkärki messinki 08

10,00  8,06  (alv.0%)

Volcano suuttimenkärki messinki 08

Tuotetunnus (SKU): 24134 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

 

Volcano suuttimenkärki messinki 08

Volcano suuttimenkärki messinki 08

Volcano suuttimenkärki messinki 08, PrimaCreator Volcano yhteensopiva messinkikärki 0,8mm, 1.75mm filamentille.

Yhteensopiva: Volcano 1,75 mm suuttimenpää

PrimaCreatorin premium-suuttimet ovat sarja vaihtosuuttimia, jotka voivat vaikuttaa tulokseen enemmän kuin luulet. Laadukkaan suuttimen saaminen on kuin terävä kynä, tarvitset sitä saadaksesi hyvän tuloksen.

Kaikki PrimaCreatorin suuttimet on valmistettu parhaasta korkealaatuisesta messingistä tai teräksestä (tyypistä riippuen) ja ne valmistetaan huipputehtaalla. Kaikkien suuttimien toleranssi on alle ± 0,01 mm. Tämä tarkoittaa, että filamentillasi on erittäin sileä ja kirkas pinta tulostamisen aikana, mikä tietysti tuottaa parempia tulosteita.

Parhaan tuloksen ja optimaalisen tulostuslaadun saavuttamiseksi suosittelemme, että kalibroit pedin uudelleen vaihdettua uuteen suuttimeen. Huomaa, että PrimaCreator-suutin saattaa olla yhteensopiva tulostimesi kanssa, mutta suuttimen ja pedin välistä etäisyyttä on säädettävä.

PrimaCreator-suuttimen valmistusprosessi alkaa valitulla korkealaatuisella materiaalilla. Kun materiaali saapuu tehtaalle, tehdään ensin optinen tarkastus materiaalista, jota käytetään kussakin suuttimen erässä. Sitten on aika kiinnittää materiaali, toisin sanoen tehdä siitä pitkä tanko. Prosessissamme tämä tehdään vain kerran, monissa muissa (halvemmissa) tapauksissa tämä prosessi on toistettava useita kertoja, usein jopa 3-4 kertaa, mutta et kuitenkaan saa samoja tuloksia.

Tämän prosessin jälkeen materiaali käy ultraäänipuhdistuskylvyn läpi ja sen jälkeen se puhdistetaan uudelleen ja suojataan pinnan hapettumiselta.

Suutin muotoutuu nyt millimetrin tarkkuudella, toleranssi on alle ± 0,01 mm.

Terävien reunojen poistaminen suuttimista on erittäin tärkeä vaihe, koska tämä muodostaa suuren osan tuloksesta. Jos suuttimeen on jäänyt paljon teräviä reunoja, se tekee tukkeumasta taipuvamman. Joten on välttämätöntä, että suutin on erittäin sileä ja puhdas ennen käyttöä. Jokaisessa erässä muutama suutin valitaan ja leikataan kahtia varmistaakseen, että kaikki vaatimukset täyttyvät ja että pinta on täydellisessä kunnossa.

Suuttimet tarkistetaan sitten viimeinen kerta ja pakataan yksittäin suojalaatikkoon – valmiina lähetettäväksi sinulle.

PrimaCreatorin suutinsarja on täydellinen valinta ihmisille, jotka haluavat vain parasta ja edullista!