Verkkokauppa

Vallejo akryylimaalisetti naama-/ihonvärisetti

50,00  40,32  (alv.0%)

Vallejo akryylimaalisetti naama-/ihonvärisetti

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 27954 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vallejo akryylimaalisetti naama/ihonvärisetti

Vallejo akryylimaalisetti naama-/ihonvärisetti

Sarja mallien, hahmojen ja dioraamojen maalaamiseen. Sisältää 16kpl 17 ml (pipetillä) väripullot ja värikartan.
Vallejon värit ja efektit luovat realistisia malleja malliin
Myrkytön, vesipohjainen

Vallejon akryylivärisarja

Mattapintaiset ja peittävät akryylivärit, joissa on korkein pigmenttipitoisuus vesipohjaisessa koostumuksessa ja jotka on kehitetty erityisesti siveltimellä levitettäviksi.

Maalisetti valikoima on hyvin laaja ja sisältää perussävyt sekä monia asiantuntijoiden kehittämiä referenssivärejä, jotka on tarkoitettu käytettäväksi historiallisiin hahmoihin sekä erityisiin väreihin, joita käytetään kaikentyyppisissä ajoneuvoissa, lentokoneissa ja sotilasmalleissa. Valikoimaan kuuluu valikoima lasitteita, läpinäkyviä ja fluoresoivia värejä, joita käytetään erikoistehosteiden aikaansaamiseksi.

Värit suositellaan levitettäväksi ensin pohjustetulle pinnalle, värit kuivuvat nopeasti ja muodostavat itsetasoittuvan, homogeenisen maalikalvon, joka sopii yhtä hyvin suurille pinnoille kuin pienimmillekin mallin yksityiskohdille. Maalisetti toimii poikkeuksellisen hyvin kaikilla pinnoilla, ja se tarttuu erinomaisesti hartsiin, muoviin, teräkseen ja valkometalliin. Työkalut ja siveltimet puhdistetaan vedellä.

Maalisetti ei ole syttyvää, eikä sisällä liuottimia.

Valmistajan kotisivut