Verkkokauppa

Roland SRM-20 CNC

4 402,00  3 550,00  (alv.0%)

Roland SRM-20 CNC

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Roland SRM-20 CNC

Roland SRM-20 CNC

SRM-20 on Rolandin uusimman sukupolven työpöydälle sopiva jyrsinkone toimisto-, studio- ja opetuskäyttöön. Lanseerattuaan työpöytäjyrsinnän vuonna 1986 Roland on jatkanut asiantuntemuksensa täydentämistä tuottamalla tarkkoja ja tehokkaita koneita kompaktissa muodossa. SRM-20 sisältää innovatiivisia ominaisuuksia, kuten uudentyyppisen karan, holkin, piirilevyn ja ohjainohjelman. Tuloksena on harppaus eteenpäin jyrsinnän tarkkuudessa, nopeudessa ja käytön helppoudessa. SRM-20 voi työstää suurta joukkoa erilaisia, merkistä riippumattomia materiaaleja, joita käytetään yleisesti prototyyppien valmistuksessa kuten kemiallinen puu, akryyli ja vaha. Saatavana on myös lisäholkkeja, joiden avulla on mahdollista laajentaa jyrsimen mahdollisuuksia vastaamaan uusia muotoja ja kokoja ja jotka sopivat ihanteellisesti kauniin viimeistelyn ja monimutkaisten yksityiskohtien luomiseen.

Mukana 3 ohjelmistoa, jotka tekevät käytöstä helppoa myös aloittelijoille
MODELA Player 4 on CAM-ohjelma, joka laskee ja toteuttaa automaattisesti leikkuutyökalun reitin kaupallisella 3D CAD-ohjelmalla luotujen tai internetistä ladattujen 3D-tietojen perusteella. iModela Creator on 2D-jyrsintäohjelma, joka on tarkoitettu käsittelemään sellaisia 2D-tietoja kuin tekstit ja grafiikka. ClickMILL tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden ohjata konetta suoraan, ilman että hän joutuisi turvautumaan CAD- tai CAM-ohjelmaan poratessaan reikiä tai koneistettaessa taskuja tai suorittaessaan muunlaista viimeistelyä. Kutakin ohjelmaa voidaan käyttää tarpeen mukaan erillisenä.

Suunniteltu puhtaaseen ja turvalliseen käyttöön toimistossa tai luokkahuoneessa
SRM-20 sisältää koneeseen yhdistetyn kannen ja pölysäiliön, jolloin ympäristö pysyy puhtaana eikä sinne keräänny jätemateriaalia. Turvallisuuden takaamiseksi kannen aukaisu pysäyttää automaattisesti koneen.

Helpolla tavalla optimaalisia tuloksia
SRM-20 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja siihen voidaan yhdistää Rolandin ainutlaatuinen Vpanel eli tietokoneen näytölle tuleva ohjauspaneeli. Nopeudeltaan rajoitetun 4-suuntaisen kohdistimen liikkeiden avulla aloituspiste voidaan säätää nopeasti ja tarkasti. Karan kierrosnopeutta ja jyrsintänopeutta voi muuttaa jyrsinnän aikana, jolloin tulokset ja jyrsintäaika pysyvät täysin valvonnassa.

Tekniset tiedot
koneistusala: 203,2×152,4×60,5mm
etäisyys holkista pöytään: 130,75mm
koneistus aihioin max. paino: 2kg
askelmoottori
syöttönopeus: 6-1800mm/min
tarkkuus: 0,01mm/askel (RML-1), 0,001mm/askel (NC code)
karan kerrosnopeus: 7000rpm
koneen ulkomitat: 451,0×426,6×426,2mm / 19,6kg