Verkkokauppa

RepRap M6 messinkinen suuttimenkärki 0.6mm

10,00  8,06  (alv.0%)

RepRap M6 messinkinen suuttimenkärki 0.6mm

Tuotetunnus (SKU): 22941 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

RepRap M6 messinkinen suuttimenkärki 0.6mm

RepRap M6 messinkinen suuttimenkärki 0.6mm

RepRap M6 messinkinen suuttimenkärki 0.6mm

Yhteensopivuus; Prusa i3MK2/MK3, E3D V5-V6, Formbot Raptor ja Intamsys Funmat HT.

PrimaCreatorin laadukkaat suuttimenkärjet ovat sarja vaihtosuuttimenkärkiä, jotka voivat vaikuttaa tulokseen enemmän kuin uskotkaan. Laadukkaan suuttimenkärjen käyttäminen on kuin käyttäisit terävää lyijykynää, tarvitset sitä hyvän tulosteen saamiseksi.

Kaikki PrimaCreatorin suuttimenkärjet on valmistettu parhaasta korkealaatuisesta messingistä tai teräksestä (tyypistä riippuen) ja ne valmistetaan huippuluokan tehtaalla. Kaikki suuttimenkärjet on valmistettu alle ± 0,01 mm:n toleranssilla. Tämä tarkoittaa, että filamentillasi on erittäin sileä ja kirkas pinta pusertaessasi, mikä tietysti johtaa parempiin tulosteisiin.

Parhaan tuloksen ja optimaalisen tulostuslaadun saavuttamiseksi suosittelemme, että tasoitat tulostusalustan uudelleen uuteen suuttimenkärkeen vaihtamisen jälkeen. Huomaa, että PrimaCreator-suuttimenkärki saattaa olla yhteensopiva tulostimesi kanssa, mutta suuttimen ja tulostusalustan välinen etäisyys on säädettävä.

PrimaCreator-suuttimenkärjen valmistus alkaa valitusta korkealaatuisesta materiaalista. Kun materiaali saapuu tehtaalle, suoritetaan ensin optinen tarkastus jokaisessa suutinkärkierässä käytettävästä materiaalista. Sitten on aika puristaa materiaali, toisin sanoen tehdä siitä pitkä sauva. Prosessissamme tämä tehdään vain kerran, monissa muissa (halvemmissa) tapauksissa tämä prosessi on toistettava useita kertoja, usein jopa 3-4 kertaa, mutta silti et saa samoja tuloksia.

Tämän prosessin jälkeen materiaali kulkee ultraäänipesukylvyn läpi ja sen jälkeen se puhdistetaan uudelleen ja suojataan pinnan hapettumista vastaan.

Suuttimenkärki muotoutuu nyt millimetrin tarkkuudella, toleranssi on alle ± 0,01 mm.

Terävien reunojen poistaminen suuttimenkärjistä on erittäin tärkeä vaihe, koska se muodostaa suuren osan tuloksesta. Jos suuttimenkärjessä on paljon teräviä reunoja, suuttimenkärjestä tulee alttiimpi tukkeutua. Siksi on tärkeää, että suuttimenkärki on erittäin sileä ja puhdas ennen käyttöä. Jokaisessa erässä valitaan muutama suuttimenkärki ja leikataan kahtia varmistaakseen, että kaikki vaatimukset täyttyvät ja pinta on täydellisessä kunnossa.

Suuttimenkärjet tarkastetaan sitten viimeisen kerran ja pakataan yksittäin suojalaatikkoon – valmiina lähetettäväksi sinulle.

PrimaCreatorin suutinkärkisarja on täydellinen valinta ihmisille, jotka haluavat vain parasta ja edulliseen hintaan!