Verkkokauppa

PrimaCreator Primaselect carbon

40,00 

PrimaCreator Primaselect carbon, kuuluu 3D-tulostimesi uusimpaan sukupolveen tehokkaita filamentteja. Primaselect carbon perustuu PETG:hen ja on vahvistettu 20 % hiilikuiduilla. Näin syntyy kestävä filamentti, joka sopii täydellisesti 3D-tulostettaviin osiin, joita voidaan käyttää autoteollisuudessa, droneissa ja RC-osissa.
Primaselect carbonin materiaaliominaisuudet:
Hiilellä vahvistettu PETG – Erittäin hyvä kerrosten tarttuvuus.
Helppo työstää, ei vääntyile ja on erittäin mittapysyvää.
Korkea iskunkestävyys ja lämmönkestävyys
Ei vaarallisia höyryjä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

PrimaCreator Primaselect carbon - armeijan vihreä

PrimaCreator Primaselect carbon

PrimaCreator Primaselect carbon – Korkean suorituskyvyn hiili 3D-tulostinfilamentti

Primaselect carbon kuuluu 3D-tulostimesi uusimpaan sukupolveen korkean suorituskyvyn filamenttia. Primaselect Carbon -filamentti perustuu PETG:hen ja on vahvistettu 20 % hiilikuiduilla. Tämä luo vankan filamentin, joka sopii erinomaisesti 3D-tulostettaviin osiin, joita voidaan käyttää autoteollisuudessa, droneissa ja RC-osissa.

Primaselect carbonin materiaaliominaisuudet:

  • Hiilellä vahvistettu PETG
  • Helppo työstää, ei vääntyile ja on erittäin mittapysyvää.
  • Erittäin hyvä kerrosten tarttuvuus
  • Korkea iskunkestävyys ja lämmönkestävyys
  • Ei vaarallisia höyryjä

Carbon 3D-tulostinfilamentti, jolla on ainutlaatuiset materiaaliominaisuudet

Primaselect carbon on erittäin hyödyllinen materiaali, jolla on hyvin ainutlaatuiset materiaaliominaisuudet. Pienistä, pilkotuista hiilikuitusäikeistä sekoitettuna Primaselect carbon-filamentti tarjoaa uskomattoman jäykkyyden, rakenteen ja hyvän kerrosten välisen tartunnan. Koska vääntymisriski on hyvin pieni, Primaselect carbon on erittäin helppo 3D-tulostaa ja sen pinta on 3D-tulostuksen jälkeen mattainen. Valmiit 3D-tulosteet ovat erittäin jäykkiä ja hyödyllisiä, jos tarvitset esineitä, joilla on hyvä jäykkyys-painosuhde.

Primaselect carbon -filamentin menestyksekäs käsittely.

Primaselect carbon ei vaadi lämmitettyä tulostuspetiä käsittelyyn. Jos 3D-tulostimessasi on sellainen, aseta se 35-60˚C:een, jotta ensimmäinen kerros tarttuu todella hyvin tulostuspedin pintaan.

Primaselect Carbonin hankaavan luonteen vuoksi suosittelemme, että käytät tälle filamentille karkaistua terässuutinta. Tavallisen messinkisuuttimen käyttö ei ole ongelma, mutta se kuluttaa suuttimen lyhyessä ajassa.

Carbon filamentti – Optimaalinen tartunta tulostusalustaan

Primaselect carbon tarttuu BuildTakiin, liimaspraylla tai -puikolla päällystettyyn lasiin, hiuslakalla päällystettyyn maalarinteippiin. Sitä on käytetty menestyksekkäästi myös liimapuikon, 3DLacin, DimaFixin ja Magigoon kanssa.

Toimitus Primaselect carbon

Primaselect carbonon rullattu läpinäkyvälle kelalle, jossa on 500 g korkealaatuista filamenttia. Se on pakattu tukevaan laatikkoon ja pakattu silikageelillä kosteuden estämiseksi.

Uusin tuotantotekniikka

Huippumoderni tehtaamme on varustettu uusimmalla lasermittaustekniikalla, jolla varmistetaan, että saat filamenttikelan, jonka halkaisija- ja pyöristystoleranssi on erittäin tiukka. Tämä puolestaan takaa filamentin, joka on yhteensopiva markkinoiden suosituimpien 3D-tulostimien kanssa.

Materiaali Carbon
Filamentin läpimitta 1.75mm
Toleranssi ± 0.05 mm
Lämpöpedin vaatimus Suositeltu
Tulostuslämpötila 240 – 260°C
Sulamislämpötila
Filamentin paino 500 g
Kelan koko 200 x 55 mm
Kelan navan läpimitta 53 mm
Suositeltu suuttimenkärki 0,6 mm kovetettu teräs(minimi)

Valmistajan kotisivut