Polymaker Polymide CoPA

Polymaker Polymide CoPA 1.75mm, 750g, Polymide on nailon- / polyamidipohjaisten filamenttien perhe. Polymaker Warp-Free-tekniikalla valmistetut Polymide-filamentit tuottavat nailonille ominaisia teknisiä ominaisuuksia ja helpottavat tulostamista. Polymide CoPA perustuu Nailon 6: n ja Nailon 6,6: n kopolymeeriin. Filamentti yhdistää erinomaisen lujuuden, sitkeyden ja lämmönkestävyyden jopa 180°C:seen.

Tägit: , , ,

78,00  62,90  (alv.0%)

Kuvaus

Polymaker Polymide CoPA

Polymaker Polymide CoPA

Polymide on nailon- / polyamidipohjaisten filamenttien perhe. Polymaker Warp-Free-tekniikalla valmistetut Polymide-filamentit tuottavat nailonille ominaisia teknisiä ominaisuuksia ja helpottavat tulostamista. Polymide CoPA perustuu Nailon 6: n ja Nailon 6,6: n kopolymeeriin. Filamentti yhdistää erinomaisen lujuuden, sitkeyden ja lämmönkestävyyden jopa 180°C:seen.

Tekniset Tiedot

Filamentin läpimitta:
1.75mm

Filamentin paino:
750g

Tulostusasetukset

Suuttimen lämpötila:
250°C – 270°C

Tulostusnopeus:
30mm/s – 60mm/s

Pedin lämpötila:
25°C – 50°C

Pedin pinta:
Liima

Jäähdytystuuletin:
Ei päällä

Perustuu 0.4mm:n suuttimenkärkeen ja Simplify 3D v.3.1:een. Tulostusolosuhteet voivat vaihdella eri tulostimilla ja suuttimien halkaisijoilla.

MEKAANISET OMINAISUUDET

Youngin moduuli:
2223 ± 199 Mpa

Vetolujuus:
66,2 ± 0,9 Mpa

Taivutuslujuus:
97,0 ± 1,1 Mpa

Charpy-iskulujuus:
9,6 ± 1,4 kJ/m2

Lämpöominaisuudet

Lasittumislämpötila:
67°C

Vicat-pehmenemislämpötila:
180°C

Sulamislämpötila:
190°C

Huomautukset

Kuivausasetukset:
100°C 8 tunnin ajan

Suositellut tukimateriaalit:
Polydissolve S1

Muut:
Polymide CoPA:lla tulostettaessa on erittäin suositeltavaa käyttää PolyBox:ia ja säilyttää se uudelleensuljettavassa pussissa.
Tulostetun osan hyvän lämmönkestävyyden varmistamiseksi on suositeltavaa hehkuttaa Polymide CoPA 3d-tulostettua mallia.
Hehkutusasetukset: 80°C 6 tunnin ajan

Laajassa käytössä Polymide CoPA voi hiertää messinkisuuttimia. Kun käytät Polymide CoPAa, suosittelemme vaihtamaan kulutusta kestävään suuttimeen, kuten karkaistusta teräksestä valmistettuun suuttimeen.


Pakkaus

Polymaker on juuri aloittanut uuden pakkauksen käyttöönoton, huomioithan, että saatat saada eri version kuin alla esitetty uusi versio.

Polymaker Polymide CoPA


Teknologia

Polymide CoPA:ssa on Polymakerin Warp-Free-teknologia:

Warp-Free-teknologia mahdollistaa sellaisten Nailon-pohjaisten filamenttien valmistuksen, jotka voidaan 3D-tulostaa erinomaisella mittapysyvyydellä ja lähes olemattomalla vääntymisellä. Tämä saavutetaan Nailonin mikrorakenteen ja kiteytymiskäyttäytymisen hienosäädöllä, jonka ansiosta materiaali pystyy vapauttamaan sisäisen jännityksen kokonaan ennen jähmettymistä.

Polymaker Polymide CoPA