Verkkokauppa

PEI Ultem tulostusalusta 254x254mm

18,00  14,52  (alv.0%)

PEI Ultem tulostusalusta 254x254mm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 22635 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

PEI Utem tulostusalusta 254x254mm

PEI Ultem tulostusalusta 254x254mm

PEI Ultem tulostusalusta 254x254mm (Polyetherimide) on uudelleenkäytettävä, suhteellisen huoltovapaa alusta sekä ABS:lle, että PLA: lle, muilla materiaaleilla, kuten metalli, puu, PETG, ABS + ja monet muut toimivat hyvin. Et tarvitse liimaa tai muuta. PEI on houkutteleva sen “no-surface-prep” -olosuhteiden vuoksi, mikä tekee siitä kätevän työskennellä. Lisäksi PEI-tulostus ei vaadi raftia, koska osat osuvat suoraan pintaan ilman mitään ongelmia.

 

Kuinka käyttää.

PEI voidaan helposti leikata kokoon veitsellä. Kun olet päällystänyt tulostuspedin PEI-arkillasi, säädän pedin ja suuttimen väli uudelleen oikeaksi. Osat pysyvät kiinni pinnassa. PLA ei vaadi lämmitystä, mutta kuumennetun pedin asettaminen 45C:een auttaa. Kun tulostus on tehty, anna pedin vain jäähtyä ja sitten voit vain “pudottaa” mallin pois pediltä.

Ennen jokaista tulostusta pyyhi PEI-pinta 70-91% isopropyylialkoholilla, jotta voit pyyhkiä pois kaikki rasvat tai muut pinnalla mahdollisesti kertyneet jäämät. Tämä auttaa lisäämään pinnan tarttumista huomattavasti.

Käytä asetonia, isopropyylialkoholia, metyylialkoholia tai saippuaa PEI: n puhdistamisen jälkeen.