Fiberlogy PP

Fiberlogy PP, Polypropeeni (PP) on yksi teollisuudessa yleisimmin käytetyistä polymeereistä. Sen suuri joustavuus, uskomaton kestävyys, alhainen paino ja kemikaalien kestävyys ovat johtaneet siihen, että sillä on lukemattomia sovelluksia lääketieteestä autoteollisuuden kautta pakkausteollisuuteen. Fiberlogy PP filamentti on hyödyntänyt tämän uskomattoman materiaalin potentiaalia ja mahdollistanut sen käytön 3D-tulostuksessa.

Tägit: , ,

31,00 

Tyhjennä

Kuvaus

Fiberlogy PP

Fiberlogy PP

Voima ja joustavuus

Polypropeeni (PP) on yksi teollisuudessa yleisimmin käytetyistä polymeereistä. Sen suuri joustavuus, uskomaton kestävyys, alhainen paino ja kemikaalien kestävyys ovat johtaneet siihen, että sillä on lukemattomia sovelluksia lääketieteestä autoteollisuuden kautta pakkausteollisuuteen. Fiberlogy PP filamentti on hyödyntänyt tämän uskomattoman materiaalin potentiaalia ja mahdollistanut sen käytön 3D-tulostuksessa.

Vaikuttavan vetolujuuden ansiosta polypropeeni sopii erinomaisesti sellaisten elementtien valmistukseen, jotka vaativat kestävyyttä säilyttäen samalla joustavuuden, kuten lukittavat säiliöt, kahvat jne. Sitä käytetään menestyksekkäästi sekä kehittyneissä insinöörityöprojekteissa että kotona.
Polypropeeni on kierrätettävää, minkä vuoksi tulosteet ja tulostinjätteet voidaan lajitella muiden jätteiden joukkoon ja kierrättää, mikä vastaa täydellisesti “nollajätteen” ajatusta.

Tuotetiedot:

  • Nettopaino 0,75 kg
  • Filamentin läpimitta 1.75mm
  • Tulostuslämpötila: 220-250 C
  • Pedin lämpötila: 0-80°C
  • Halkaisijan toleranssi: 0,02 mm
  • Yleistoleranssi: + 0,01 mm

Ominaisuudet