Verkkokauppa

E3D Revo High Flow suuttimenkärki

59,00 

E3D Revo High Flow suuttimenkärki

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

E3D Revo High Flow suuttimenkärki

E3D Revo High Flow suuttimenkärki

Suurempi virtaus. E3D Revo High Flow suuttimenkärki lisää laitteistosi tilavuusvirtaa, jolloin voit tulostaa nopeammin!

Miten tämä toimii? Toisin kuin aiemmat E3D High Flow -suuttimenpäämme (Volcano ja SuperVolcano), Revo High Flow säilyttää täsmälleen saman muotokertoimen kuin tavalliset Revo-kuumennuspäätteemme; tämä tarkoittaa, että jo olemassa olevia kiinnitys- ja tuuletinkanavistoasetuksiasi ei tarvitse muuttaa! Revo High Flow käyttää ainutlaatuista räätälöityä sisäistä geometriaa, joka lisää pinta-alaa ja parantaa näin lämmönsiirtoa filamenttiin.

Miksi 60W HeaterCore? Vaikka 60 W:n ydin ei useimmissa tapauksissa ole tarpeen, se lisää tehoa, kun tulostetaan korkeaa virtausta korkeammissa lämpötiloissa esimerkiksi polykarbonaatin kaltaisten materiaalien kanssa. Niille käyttäjille, jotka tulostavat PLA:lla ja PETG:llä, 40W HeaterCore on enemmän kuin riittävä, mutta jos haluat maksimaalisen virtaussuorituskyvyn, suosittelemme, että yhdistät suuttimenkärjet 60W HeaterCoreen.

Lisää suuttimenkärkien kokoja. Revo High Flow avaa suuremman virtauksen olemassa oleville 0.4 mm, 0.60 mm ja 0.80 mm suutinkärkikoille ja lisää arsenaaliisi 1.00 mm, 1.20 mm ja 1.40 mm suutinkärkikoot.

Kun mukaan otetaan vaihdettava Revon vakio suutinkärkivalikoima, tämä mahdollistaa laajan valikoiman tulostussovelluksia 0.15 mm:n suuttimenkärjillä aina 1.40 mm:n suuttimenkärkiin asti!

Nopea tunnistaminen. Tunnista suuttimenkärkien koot yhdellä silmäyksellä värikoodatun silikonisukan ansiosta. Lisäksi jokaiseen Revo-suuttimenkärkeen on kaiverrettu “HF” ja sen koko helposti luettavilla numeroilla, joten hämmentäviä tunnistusmerkkejä ei tarvitse opetella!

Puhutaanpa numeroista. Hyödyllisten tilavuusvirtauslukujen antaminen empiirisesti on haastava tehtävä. Jotta lukumme olisivat mahdollisimman lähellä todellisia käyttötilanteita, olemme noudattaneet puolistandardoitua testausmenettelyä. Saat täydelliset tiedot tilavuusvirtaustuloksistamme dokumentaatiosta.

Tiivistettynä:

E3D Revo High Flow suuttimenkärki

On tärkeää huomata, että kun teemme muille markkinoilla oleville suurivirtauksisille suuttimenpäille saman testimenettelyn, maksimivirtausnopeutta koskevat väitteet jäävät vajaiksi, kun käytetään sopivaa tulostuslämpötilaa, raideleveyttä ja kerroskorkeutta.

Samoin olemme vertailleet standardifilamentteja, joita ei välttämättä ole suunniteltu käytettäväksi korkean virtauksen tilanteissa. Jos käytät HTPLA-, PLA³-filamenttia tai muita erityisesti korkean virtauksen tulostamiseen suunniteltuja materiaaleja, Revo High flow saavuttaa suuren tilavuusvirtausnopeuden todella vaikuttavasti!

Valmistajan kotisivut