Verkkokauppa

E3D High Flow ObXidian suuttimenpää Bambu Lab X1-P1

87,00 

E3D High Flow ObXidian suuttimenpää Bambu Lab X1-P1

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

E3D High Flow ObXidian suuttimenpää Bambu Lab X1-P1

E3D High Flow ObXidian suuttimenpää Bambu Lab X1-P1

E3D High Flow ObXidian suuttimenpää Bambu Lab X1-P1 ovat E3D:n ja Bambu Labin virallinen yhteistyö. Se tuo sinulle yhden tähän mennessä pienimmistä, kevyimmistä ja mikä tärkeintä, tehokkaimmista suuttimenpäistä.

High Flow. Ei voida kiistää, että Bambu Lab X1- ja P1-sarjan tulostimet on suunniteltu nopeutta varten. Kuitenkin liikejärjestelmä, niin merkittävä kuin se onkin, on pääntilaa olla vieläkin parempi. Siinä E3D High Flow-tekniikka astuu esiin. Sisäisen suutinkärkimuunnoksen avulla olemme onnistuneet nostamaan voopalointiohjelmiston tilavuusvirtausnopeuden rajaa hyödyntääksemme liikejärjestelmien ominaisuudet täysin.

Sileä ja kova. Olemme levittäneet E3DLC™ pinnoitteemme suuttimenkärjen ja lämpöelementin osiin, mikä lisää entisestään hankauskestävyyttä kaikkeen kuitutäytteiseen hauskaan ja tarttumatomaan suojakerrokseen estääkseen muovin kerääntymisen suuttimenkärkeen.

Ei kompromissiä. Kaikki nämä uudet lisäykset tulevat samaan muotoon kuin vakio Bambusi; käytä vain lämpötilasensoria ja lämmitystyynyjä uudelleen, ja se putoaa paikoilleen ilman, että telinettä tai osan jäähdytystä tarvitsee säätää.

Yhteensopivuus: E3D High Flow suuttimenpää on yhteensopiva X1, X1 Carbon, P1S ja P1P kanssa.

Filamentin halkaisija 1.75mm

Sarja sisältää

  • 1x Bambu Lab High Flow ObXidian 0.40mm tai 0.60mm
  • 1x Lämpörasva
  • 1x Bambu Lab sukka
  • 1x Bambu Lab lämmittimen kiinnitysjousi
  • 2x Bambu Lab pultit

UKK

Mikä on korkein tulostuslämpötila?

300°C

Voinko kylmävetää E3D ObX HF Bambu suuttimenpäätä?

Kyllä voit! ObXidian pinnoite on suunniteltu kestämään kylmän vetovoiman, mutta se voi olla hieman haastava verrattuna tyypilliseen suuttimeen sisäisen rakenteen vuoksi.

Onko aineellisia rajoituksia?

Mitä tahansa filamenttia, jonka voit tulostaa Revo- ja V6 ObXidian suuttimenkärillä, voidaan käyttää tämän päivityksen kanssa. Tyypillisesti kuitutäytteisille filamenteille, pimeässä hohtaville ja kimalteleville filamenteille tarkoitettujen suuttimien pitäisi tarjota sinulle luotettava valinta. Lyhytaikaisia metallilla ja keramiikalla täytettyjä filamentteja voidaan käyttää, mutta ne voivat silti kulua pitkäaikaisessa käytössä.

Pitääkö minun PID-virittää, kun päivitän E3D ObX HF Bambu suuttimenpäähän?

Ei tarvitse!

Onko tämä yhteensopiva E3D Revo suuttimenkärkien kanssa?

Nämä suuttimenpäät on suunniteltu säilyttämään täsmälleen sama muototekijä kuin varastossa olevat Bambu suuttimenkärjet, eivätkä ne ole siksi yhteensopivia Revo suuttimenkärkien kanssa. Jos olet kiinnostunut tästä, suosittelemme tutustumaan Revo Pandaan, joka on Biqu:n Revo-yhteensopiva suuttimenpää.

 

Valmistajan kotisivut