Verkkokauppa

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg

35,00  28,23  (alv.0%)

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 29829 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg on erityisesti suunniteltu Anycubic Photon Mono M5s:lle. Sen alhainen viskositeetti ja korkea aktiivisuus työskentelevät laskemaan valotus- ja kovetusaikaa, antaen jopa 3x nopeamman tulostuskokoemuksen.

Kohokohdat

  • Tulosta jopa 3x nopeammin
  • UV-aallonpituus 365 – 405nm
  • Vakaa ja voimakas
  • Puhdista helposti

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg

Tulosta jopa 3x nopeammin

Erityisesti kehitelty Anycubic Photon Mono M5s:lle. Sen alhainen viskositeetti ja korkea aktiivisuus työskentelevät laskemaan valotus- ja kovetusaikaa, antaen jopa 3x nopeamman tulostuskokemuksen.

1 tunnin tulostustesti

3x tulostusnopeus tapahtuu kun tulostetaan Anycubic Photon Workshop 3.1:llä (tai uudemmalla) ja Anycubic Photon Mono M5s:llä. Asettaen 0.1mm kerrospaksuuden ja 2mm kuoren rei’itys ja irrotus. Data Anycubic Lab:ilta, vain viitteeksi.

Nopea ja vakaa

Alhaisen viskositeetin ansiosta se poistaa lämpöä nopean virtauksen kautta, kun alustaa nostetaan ja lasketaan, mikä estää paikallista ylikuumenemista ja samalla virtaa noepasti uudelleen tulostustarkkuuden varmistamiseksi.

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg

Vakaa ja voimakas

Kun rakennat malleja, high speed hartsi ei epämuodostu helposti, joka antaa erinomaisetn jäykkyyden tulosteisiin, varmistaen tarkan mallin yksityiskohtien esittelyn.

Puhdista helposti

Anycubicin high speed hartsin alhainen viskositeetti tarkoittaa sitä että se liukenee paremmin alkoholiin, mahdollistaen nopeamman puhdistuksen ja puhdtaamman mallin pinnan.

Luotettava ja turvallinen

Pullo on suunniteltu olemaan vuodonkestävä, ja sen tiukka paketointiprosessi vähentää vahingon riskejä kuljetuksen aikana.

Anycubic high speed hartsi harmaa 1kg

Valmistajan kotisivut