Blog

solidThinking uusi edustus

solidThinking uusi edustus

AN-Cadsolutions on ottanut edustukseen solidThinking Inspire ja Evolve ohjelmistot. Alihankinta 2015 messuilla ohjelmistoa oli esittelemässä valmistajan edustaja Saksasta. Inspire ohjelmistoa esittelemme myös Teknologia15 messuilla Helsingissä.

 

solidThinking Inspire

solidThinking Inspire mahdollistaa rakenteellisesti tehokkaiden konseptien luomisen ja tutkimisen nopeasti ja helposti suunnittelijoille, tuotesuunnittelijoille ja arkkitehdeille. Perinteiset rakenteelliset simulaatiot antavat suunnittelijoiden tarkistaa kestääkö suunnittelu vaadittuja kuormituksia. Inspire parantaa tätä prosessia luomalla uuden materiaalikerrokset pakkaustilan sisällä käyttäen kuormituksia. Ohjelmiston käyttö on helppo oppia, ja se toimii olemassa olevien CAD-työkalujen kanssa, auttaen suunnittelemaan rakenneosia oikein heti alusta, vähentäen näin kuluja, kehityksen viemää aikaa, materiaalimenekkiä ja tuotteen painoa.

inspire bike_press

Mitä jos voisit aloittaa suunnitteluprosessin parhaalla mahdollisella osalla ja käyttää sitten lisäävän valmistuksen vapautta tehdäksesi kyseisestä osasta todellisuutta?

Se on mahdollista, kun käyttää solidThinking Inspirea!

solidThinking Inspire mahdollistaa rakenteellisesti tehokkaiden konseptien luomisen ja tutkimisen nopeasti ja helposti suunnittelijoille. Lisäävä valmistaminen antaa suunnittelijoille vapauden valmistaa näitä osia pienimmillä mahdollisilla rajoituksilla.

 

solidThinking Evolve

solidThinking Evolve mahdollistaa teollisuussuunnittelijoille muotojen nopeamman kehittämisen joko Windows- tai Mac OS X -ympäristössä. Se sallii alustavan luonnoksen hyödyntämisen tyylivaihtoehtojen tutkimisessa ja tuotteiden realistisen visuaalisoinnin reaaliajassa. Evolve tarjoaa orgaanista pintamallintamista ja parametrista ohjausta NURBS-pohjaisilla pinnoilla ja kiinteillä aineilla sekä ainutlaatuisella ConstructionTree-historiaominaisuudella. Se vapauttaa suunnittelijat suunnittelupohjaisten CAD-työkalujen rajoitteista sallien samalla muiden tuotesuunnitteluprosessissa tarvitsemien digitaalisten mallien viemisen.

MTB_Frame_01

lisätitetoa myös täältä

You might be interested in …