Blog

Parannetut visualisoinnit SketchUp 2024 ohjelmistossa

Parannetut visualisoinnit SketchUp 2024 ohjelmistossa

 

 

 

 

Parannetut visualisoinnit SketchUp 2024 ohjelmistossa

Parannetut visualisoinnit SketchUp 2024 ohjelmistossa. 2024 tarjoaa uuden kerroksen realismia ja innovatiivisia visuaalisia tyylejä suoraan SketchUp-käyttöliittymässä sekä tuottavuutta lisääviä päivityksiä.

 

 

 

 

 

 

 

Avaa realistisemmat visuaalit suoraan SketchUpissa ja korosta mallejasi lisäämällä sovelluksen sisäistä syvyyttä uusimmalla 2024-julkaisulla. Nyt voit minimoida vaihtamisen ohjelmistojen välillä moniin käsitteellisiin visualisointitarpeisiisi.

SketchUp 2024 sisältää myös suorituskyvyn parannuksia tuottavuuden parantamiseksi, aina uudesta grafiikkamoottorista helpompiin tapoihin jakaa ideasi sidosryhmien kanssa. Kaikki nämä visualisointi-, yhteistyö- ja suorituskykyominaisuudet kutsuvat sinut tutkimaan luovuuttasi enemmän kuin koskaan ennen.

Jaa SketchUp-visuaalit luottavaisin mielin

Lisää visuaalista korostusta ja havaittua syvyyttä mallin reunoihin uudella globaalilla tyyliasetuksella nimeltä Ambient Occlusion. Tämä uusi ominaisuus voidaan räätälöidä tuottamaan tyyliteltyjä visuaaleja, jotka muistuttavat savi- tai valkoisia malleja, ja se on saatavilla Desktopissa, iPadissa ja LayOutissa. Ambient Occlusionin julkaisu on yksi merkittävimmistä visuaalisista parannuksistamme tähän mennessä ja tärkeä virstanpylväs kehityspolullamme, jonka avulla voit tuottaa houkuttelevia visuaaleja alkuperäisesti.

 

Tyylit, jotka täydentävät näkemystäsi

Tiedämme, että tarvitset ainutlaatuisia visuaalisia tyylivaihtoehtoja, jotka resonoivat asiakkaasi esteettisten mieltymysten kanssa. Ambient Occlusion auttaa sinua löytämään visuaalisen tasapainon liian yksinkertaisen ja liian realistisen välillä, jolloin voit lisätä esteettisiä ponnahduksia 3D-malliisi lupaamatta materiaalin erityispiirteitä. Luo ja tallenna SketchUp-tyylejä haluamillasi Ambient Occlusion -asetuksilla ja jaa mukautetut tyylit projektitiimillesi, jotta kaikki voivat työskennellä ja nähdä visiosi.

Korosta 2D-dokumentaatiotasi

Värien, materiaalien tai muiden tyylielementtien lisäksi olemme lisänneet vyöllesi toisen työkalun, joka auttaa sinua saavuttamaan 2D-piirustuksissasi enemmän syvyyttä ja rikkautta. LayOut tukee Ambient Occlusion -tyylejä, joiden avulla voit helposti ottaa ne käyttöön ja poistaa ne käytöstä luodessasi 2D-piirustuksia. Kun otat Ambient Occlusionin käyttöön LayOutissa käyttämissäsi SketchUp-kohtauksissa, visuaaliset kuvat päivittyvät automaattisesti koko LayOut-tiedostossasi.

Kehittyneet visualisointityönkulut käden ulottuvilla

Emme ole vain parantaneet visuaalisia tuloksia SketchUpissa, vaan myös tehneet monimutkaisista renderöinti- ja animaatioprosesseista helpommin saavutettavissa kuin koskaan. USDZ- ja glTF-tiedostojen parannetut tuonti- ja vientitoiminnot mahdollistavat saumattoman siirtymisen SketchUpin ja muiden alan standardityökalujen välillä. Käytä näitä tiedostoja reaaliaikaisissa sovelluksissa, kuten NVIDIA Omniverse tai Epic Gamesin Twinmotion renderöidäksesi animaatioita ja edistyneitä XR-katselukokemuksia.

Jaa 3D-mallisi kenen tahansa kanssa

Olitpa suunnittelun alkuvaiheessa tai saavuttanut suuren projektin virstanpylvään, ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää kaikki sidosryhmät ajan tasalla. Linkkien jakamistoimintomme oli erittäin suosittu verkossa ja iPadissa, joten olemme tehneet sen saataville myös työpöydälle. Sen sijaan, että vietät kertaluonteisia, litistettyjä grafiikoita tai vietät aikaa dokumentointiin, muotoiluun ja projektipäivitysten viemiseen, jaa vain yksi linkki.

Linkkisi voi näyttää koko valitsemasi mallin tai kohtaukset ja mahdollistaa niiden katselun ilman SketchUp-tilausta. Rajoittamaton määrä ihmisiä voi käyttää vain näyttömalliasi, jota he voivat selata millä tahansa verkkoselaimella. Ota tiedostojen näkyvyys käyttöön ja poista se käytöstä kaikille katsojille suoraan SketchUpissa.

Nopeampi ja reagoivampi SketchUp

Koe uusi luova vapaus SketchUp for Desktopin vankan uuden grafiikkamoottorin ansiosta, joka hyödyntää uusia grafiikkatekniikoita*. Asiakasmalleilla tehdyt testit osoittivat keskimäärin kahdeksankertaisen lisäyksen renderöityjen kuvien määrä sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että monimutkaisten mallien navigointi ja kiertäminen tuntuvat nyt huomattavasti kevyemmältä ja nopeammalta SketchUp 2024:ssä. 2D tai 3D, pysy luovassa virtauksessasi nopeammalla ja ennakoitavammalla suorituskyvyllä.

Grafiikkamoottorin lisäksi meillä on muutamia muita suorituskyvyn parannuksia, joista sekä uudet käyttäjät että pitkäaikaiset asiantuntijat ovat innoissaan.

  • LayOutin uusi luonnostila säästää prosessointitehoa, minkä ansiosta voit navigoida työmalleissa tehokkaasti samalla kun sinulla on mahdollisuus viedä tarvittaessa korkearesoluutioisia asiakirjoja.
  • Ydinmallinnuspäivitykset tarjoavat parannettuja Move-työkalun toimintoja ja parannettua päättelyä visuaalisen melun vähentämiseksi ja päivittäisen työnkulkusi virtaviivaistamiseksi.
  • Toimita tarkkoja, runsaasti tietoa sisältäviä, BIM-valmiita malleja ja dokumentaatiota SketchUpiin ja paranna ohjelmistojen välistä yhteentoimivuutta IFC:n tuonti- ja vientiparannuksilla.
  • Nauti tarkemmista maastotiedoista ja yksinkertaistetusta tuonnista Add Location -sovelluksessa, mikä lisää luottamustasi todellisen datan tuomiseen SketchUpiin.

Lähde

Sketchup ohjelmisto verkkokaupassa

You might be interested in …