ZYYX Plus 3D-tulostin

ZYYX Plus 3D-tulostin

Tägit: , ,

2 180,00  1 758,06  (alv.0%)

Kuvaus

ZYYX Plus 3D-tulostin

ZYYX Plus 3D-tulostin

ZYYX Plus 3D-tulostin toivottaa sinut tervetulleeksi uuteen muovihöyryistä ja säädöistä vapaaseen 3D-tulostuksen maailmaan.

-Keskity ideointiin ja luomiseen tulostimen sijasta!

Höyryistä Vapaa

Tähän asti 3D-tulostimet ovat olleet melko epämiellyttäviä laitteita pitää kotona, toimistossa tai työtiloissa lämmitetyn muovin hajun takia. ZYYX+ 3D-tulostin korjaa tämän ongelman suljetulla tulostusalueella, ja luomalla pienen paine-eron hitaasti pyörivällä tuulettimella, ja lisäksi se puhdistaa ulos tulevasta ilmasta muovin hajun pois hiilisuodattimella.

ZYYX+ Filamentti Monitori

Onko filamentti koskaan loppunut kesken ison tulostuksen tai sotkeentunut ja mennyt solmuun? Uusi ZYYX+ ei ainoastaan havaitse tämänlaiset ongelmat, vaan se myös keskeyttää tulostuksen siksi aikaa, kun selvität ongelman, ja voit jatkaa tulostusta siitä mihin jäit. Tämä ominaisuus on luontoystävällinen, sillä voit sekä käyttää kaiken filamenttisi ilman, että sinun tarvitsee murehtia epäonnistunutta tulostusta, että sinun ei enää tarvitse heittää pois puolivalmiita tulosteita filamentti sotkujen tai vajaiden kelojen takia.

Epäonnistuneen Tulostuksen Havainnointi

Kaikki kokeneet 3D-tulostinten käyttäjät tietävät, että joskus tulosteet menevät pieleen. Tulostus saattaa epämuodostua puuttuvan tuen takia tai liian monimutkaisen muodon vuoksi, tai jos tulostusalueella on irtonaisia osia. Uusi ZYYX+ tarkkailee tulostusta, ja keskeyttää tulostuksen automaattisesti, että voit tunnistaa ongelman, ja joissain tapauksissa jopa jatkaa tulostusta.

Automaattinen Pinnantasauksen Korjaus

ZYYX+ 3D-tulostin poistaa pitkäveteiset asetusten muokkaukset ennen jokaista tulostusta. Sen sijasta tulostimen suuttimessa on mukana anturi, joka tarkistaa tulostusalustan kolmesta eri pisteestä, tekee korjaukset ja tasaa sen automaattisesti ennen jokaista tulostusta, ja varmistaa, että tulostuksesi pysyy tukevasti kiinni alustassa. Tulostin tulee valmiiksi tasapainotettuna ja kalibroituna, jotta saat hyvän alun 3D-tulostus kokemuksellesi.

Ammattilaistason Tulostusohjelma

ZYYX+ 3D-tulostimen mukana tulee Simplify3D Integrated 3D tulostusohjelma, kaikki yhdessä ja samassa paketissa oleva ohjelmasarja, jossa on täysin mukautetut asetukset ZYYX+ 3D-tulostimelle ja 3D Prima filamenteille.

Suljettu Kammio Tasaiseen Tulostukseen

Sen lisäksi, että suljettu tulostuskammio pitää ilman muovihöyryistä vapaana, suojaa se myös tulostusaluetta vedolta, ja ylläpitää tasaisen lämpötilan tulostusalueella. Tämä pitää huolen siitä, että tulostuksesi pysyy loistavassa kunnossa, vapaina jännitteiltä ja muilta tulostusvirheiltä.

Irrotettava Tulostusalusta

Jotta sinun olisi helppo irrottaa valmis kappaleesi alustasta, tulisi alusta ensin irrottaa tulostimesta. Alustan irrottamista on helpotettu magneettien avulla, jotka myös pitävät tulostusalustan paikoillaan tulostuksen aikana.

Kestävä Tuuletin

Kestävä tuuletin jäähdyttää muovia tehokkaasti syötön aikana estäen langan kihartumisen ja sotkeentumisen.

Suuttimille Helppo ja Kätevä Pääsy

Suuttimen syöttörenkaaseen on helppo päästä käsiksi korjausta varten, nostat vain tulostimen tuulettimen ylös.

Ei Enää Tukoksia

ZYYX+:n suutin on suunniteltu estämään kaikenlainen lämmön vaihtelu, suuttimen pää on lämpöeristetty syöttömekanismista yksilöllisesti suunnitellulla PEEK-muovista tehdyllä suuttimen pidikkeellä. Myös filamentti on eristetty PTFE-putkella koko matkalta aina suuttimen sulamisalueelle asti.

 

Valmistajan sivut

ZYYX Plus 3D-tulostin tekniset tiedot

Print Technology Fused Filament Fabrication(FFF)
Build Volume 265x225x195 mm
Filament diameter 1.75 mm
Nozzle diameter 0.4 mm
Max Resolution 50 microns layer thickness, 11 microns XY positioning
Speed up to 200mm/s print speed
Printing temperature 100-265 Degrees Celsius
Filament type PLA, ABS, Flexible PLA, TPU, Nylon, PET, Laywood, Laybrick, T-glase
Interfaces USB, SD Card

Stepper Motor type 1.8° Step angle, 1/16 micro stepping
Build Plate Glass build plate with ZYYX 3D Print Sheet top layer
Firmware Custom Sailfish Open Source FW
Desktop Software Simplify3D
Computer Requirements Intel Pentium 4 or higher processor, 2GB or more of RAM, Windows XP or greater Mac OS X 10.6 or greater, Ubuntu Linux 12.10 or greater. OpenGL 2.0 capable system
Supported file types STL, X3G
Product size 43x54x45,5(WxHxL) cm
Product weight 19kg