Zortrax UV Hartsi Tough 1kg Läpinäkyvä

Zortrax UV Hartsi Tough 1kg Läpinäkyvä. Kestävä hartsi, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Se tarjoaa valoa läpäiseviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa lasimaisten esineiden tulostamisessa.

Tägit: , ,

119,00  95,97  (alv.0%)

Kuvaus

Zortrax UV Hartsi Tough 1kg Läpinäkyvä

Zortraxin Läpinäkyvä Tough Hartsi on ainutlaatuinen fotopolymeerihartsi, jonka avulla valmistajat voivat tulostaa läpikuultavia ja lasimaisia ​​esineitä. Hartsi on sitkeä, iskunkestävä ja tarjoaa sileät pinnat. 3D-tulosteet voivat jäljitellä lasia malleissa, joissa visuaaliset näkökohdat ovat tärkeitä projektin arvioinnissa. Läpinäkyvällä Tough Hartsilla ei ole pistävää hajua.

Valmiiden tulosteiden valonläpäisykykyä voidaan parantaa useilla jälkikäsittelymenetelmillä, mukaan lukien UV-kovetus, hionta tai lakkaus. Valmiit tulosteet eivät muutu keltaisiksi ajan myötä. Läpinäkyvällä Tough Hartsilla on useita käyttömahdollisuuksia, kuten läpinäkyvien prototyyppien 3D-tulostus suunnittelu- tai tutkimusvälineissä sekä käyttövalmiiden valaistuselementtien tai koriste-esineiden luominen. Parannetun sitkeyden ansiosta mallit eivät hajoa helposti kuormitettuna.

Käyttöesimerkit

  • Loppukäyttötuotteet
  • Läpinäkyvät prototyypit
  • Tekniset prototyypit
  • Jigit ja kalusteet
  • Käsitteelliset mallit
  • Tuotteiden kuori
  • Valaistuselementit
  • Tutkimusvälineet ja -tarvikkeet
  • Koristeelliset kappaleet

Piirilevykotelo Läpinäkyvää Zortrax Tough Hartsilla tulostettua koteloa voidaan käyttää piirilevyjen tai muun elektroniikan esittelemiseen ja samanaikaisesti suojaamaan tällaisia ​​hauraita elementtejä.

Laaja käyttöalue

Zortraxin Läpinäkyvä Tough Hartsi on täydellinen valinta valmistajille monilla aloilla. Ominaisuudet kuten korkea iskunkestävyys ja lasimainen pinta, voivat olla hyödyllisiä sekä insinööreille että taiteilijoille.

Sitkeys

Hartsin avulla käyttäjät voivat tulostaa tukevia osia, jotka voidaan toteuttaa onnistuneesti sekä toiminnallisissa prototyypeissä että loppukäyttötuotteissa. Parempi kestävyys tekee 3D-tulosteista käyttökelpoisia pitkään.

Jäljitellen lasia

Hartsin ainutlaatuinen ominaisuus, joka jäljittelee lasia, antaa käyttäjille mahdollisuuden korvata hauraat lasielementit prototyypeissä, joiden on osoitettava esineen sisältö. 3D-tulostetuissa tuotteissa voidaan yhdistää toiminnallisuus loistavaan estetiikkaan.

Omistettu Säiliö Nettopaino Aallonpituus
Zortrax Inkspire pullo 1000 g ±5% 405 nm
Tärkeimmät Ominaisuudet Metrinen Imperiaalinen Testausmenetelmä
Taivutuskerroin 1789.3 MPa 260 ksi ASTM D790-10
Vetolujuus 65.3 MPa 9470 psi ASTM D638-14
Kimmokerroin 771.3 MPa 112 ksi ASTM D638-14