Zortrax UV Hartsi Tough 1kg Harmaa

Zortrax UV Hartsi Tough 1kg Harmaa. Monipuolinen ja kestävä hartsi ammattilaisille ja harrastajille. Se tarjoaa erittäin pienen kutistumisen ja sileät pinnat, jotka sopivat täydellisesti osien kokoamiseen.

Tägit: , ,

109,00  87,90  (alv.0%)

Kuvaus

Zortrax UV Hartsi Tough 1kg Harmaa

Zortrax Hartsi Tough on ABS-tyyppinen fotopolymeerihartsi, jolla on erottuvia ominaisuuksia sekä ammattilaisille että harrastajille. Sen avulla käyttäjät voivat tuottaa malleja, joissa on sileät pinnat ja terävät yksityiskohdat, mikä on ratkaisevaa, kun kootaan useita esineitä yhdeksi esineeksi. Hartsin vähäisen kutistumisen ansiosta erilliset liikkuvien osien osat, toiminnalliset prototyypit tai toimintahahmot sopivat täydellisesti yhteen.

Materiaali sopii myös sovelluksiin, jotka vaativat hyvää kestävyyttä ja iskunkestävyyttä, esimerkiksi loppukäyttötuotteissa tai koteloissa. 3D-tulosteet eivät hajoa helposti kuormitettuna. Lisäksi Valkoinen Tough Hartsi osoittaa parantunutta keltaisuutta, kun taas Harmaa Tough Hartsi on erittäin naarmuuntumaton. Valmiit tulosteet voidaan jälkikäsitellä tavallisessa menettelyssä, johon kuuluu IPA-kylpy ja UV-kovettuminen. Tough Hartsilla ei ole pistävää hajua.

Sovellukset:

  • Loppukäyttötuotteet
  • Toiminnalliset prototyypit
  • Tekniset prototyypit
  • Jigit ja kalusteet
  • Työkalujen elementit
  • Tuotteiden kuori
  • Taiteelliset projektit
  • Toimintahahmot / lelut
  • Liikkuvat osat

MEKAANINEN PYÖRÄ. Täysin toimivat mekaaniset osat, jotka on painettu Zortrax Tough Hartsilla voidaan toteuttaa laitteissa, kuten FDM 3D -tulostimissa.

Monipuolisuus

Zortrax Resin Tough on monipuolinen materiaali insinööreille, tuotekehittäjille, taiteilijoille ja harrastajille. Se soveltuu projekteihin, joihin liittyy mallintamista ja erityisiä teollisia käyttötarkoituksia.

Sitkeys

Zortrax Resin Tough -tulostimella painetut 3D-mallit ovat lujia ja iskunkestäviä, joten materiaalia voidaan menestyksekkäästi käyttää loppukäyttötuotteisiin tai prototyyppeihin, jotka vaativat vahvempaa kestävyyttä.

Kokoonpano-osat

Hartsin vähäinen kutistuminen antaa valmistajille mahdollisuuden koota useita elementtejä yhdeksi malliksi. Tulostetut osat sopivat toisiinsa helposti.

Omistettu Säiliö Nettopaino Aallonpituus
Zortrax Inkspire bottle 1000 g ± 5% 405 nm
Tärkeimmät Ominaisuudet Metrinen Imperiaalinen Testausmenetelmä
Tuen Kovuus (D) 86 86 ASTM:D2240-05
Izod Isku, Lovinen 58.1 J/m 1.09 ft-lb/in ASTM:D256-10
Murtovenymä 13.9% 13.9% ASTM:D638-14