Zortrax UV hartsi joustava 500ml läpikuultava keltainen

110,00  88,71  (alv.0%)

Zortrax UV hartsi joustava 500ml läpikuultava keltainen

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Zortrax UV hartsi joustava 500ml läpikuultava keltainen

 

Zortrax UV hartsi joustava 500ml läpikuultava keltainen

Joustava ja kestävä

Joustava hartsi, joka on erittäin iskunkestävä. Se tarjoaa sileät pinnat, korkeat yksityiskohdat ja terävät reunat. Materiaalia voidaan käyttää joustaviin osiin tai suojakoteloihin.

Aallonpituus: 405 nm

 

Zortrax FLEXIBLE hartsi on joustava, epoksipohjainen hartsi, joka on erittäin iskunkestävä. Tarjoaa sileät pinnat, korkeat yksityiskohdat ja terävät reunat. Sen kovuusarvo on 60D ja sen venymä ja murto on 19%. Pienet kutistumiset ja lyhyet kovettumisajat tekevät Zortrax Resin FLEXIBLE -tuotteesta joustavan 3D-tulostuksen helpoksi, koska mallit ilmestyvät juuri oletusasetuksissa.

Tämä hartsi sopii erinomaisesti tarkkoihin, joustaviin osiin ja malleihin, joiden pinta on pehmeämpi. Kuten kaikkia Zortrax-hartseja, sitä ei ole luokiteltu syöpää aiheuttavaksi EU:n lainsäädännön ja IARC-kriteerien nojalla, joten on turvallista tulostaa, kun sitä käytetään turvallisuusohjeidemme mukaisesti. Joustuva Zortrax-hartsi voidaan kovettaa UV-valolla 405 nm:n aallonpituudella.

 

Sovellukset
Joustavat osat
Pehmeät pinnat
Iskunkestävät mallit
muotit
Suojalaukut

Pääominaisuudet:
Joustava
Turvallinen käyttää
Iskunkestävä
Joustavuus
Zortrax Resin FLEXIBLEn murtovenymä on 19%, mikä tekee siitä täydellisen joustaville osille ja malleille, joilla on suhteellisen pehmeät pinnat.

 

turvallisuus
Zortrax Resin FLEXIBLE -tuotetta ei ole luokiteltu syöpää aiheuttavaksi EU:n lainsäädännön ja IARC-kriteerien mukaan, joten se on turvallista tulostaa, kun sitä käytetään turvallisuusohjeidemme mukaisesti.

Iskunkestävyys
Joustavuus tekee Zortrax-hartsista joustavan erityisen kestävältä iskuille, koska mallit voivat taipua ja palautua takaisin murtumisen sijaan.

 

Tekniset tiedot:

Container Netto Weight Wavelenght
Zortrax Inkspire bottle 500 ml ± 5% 405 nm
Key Properties Metric Imperial Test Method
Shore hardness 60 D 60 D  ISO 7619-1
Elongation at break 19% 19% DIN EN ISO 527-1
Shrinkage ca. 2% +/- 1% ca. 2% +/- 1% ISO 2577