Zortrax UV hartsi Dental 500ml Beige

Zortrax UV hartsi Dental 500ml Beige hammashartsi

Tägit: , ,

204,00  164,52  (alv.0%)

Kuvaus

 

Zortrax UV hartsi Dental 500ml Beige

Zortrax UV hartsi Dental 500ml Beige

Zortrax UV hartsi Dental 500ml Beige hammashartsi, jolla on kipsimäinen rakenne ja joka tarjoaa erittäin pienen kutistumisen ja korkean yksityiskohtaisuuden, jotta saavutetaan täydellinen tarkkuustaso. Täydellinen laadukkaille pinnoille.

 

Zortrax Resin DENTAL on tarkka hammashartsi, jolla on kipsimäinen rakenne. Se tarjoaa erittäin pienen kutistumisen ja korkean yksityiskohtaisuuden, joka riittää hampaiden ja ikenien tarkkaan mallinnukseen. Hartsi on saatavana beige-värisenä, joka jäljittelee ihmisen ikenien luonnollista ihoa. Zortrax Resin DENTAL ei ole tarkoitettu intraoraaliseen käyttöön.

Tämä hartsi sopii erinomaisesti korkealaatuisille pinnoille, joiden pinnan epätarkkuudet ovat alle 100-150 mikronia. Zortrax Resin DENTALia ei ole luokiteltu syöpää aiheuttavaksi EU-lainsäädännön ja IARC-kriteerien mukaisesti, joten on turvallista tulostaa, kun sitä käytetään turvallisuusohjeiden mukaisesti.

 

Sovellukset

Hampaiden mallit
Kumimallit
Hammasproteesien prototyypit
Kruunujen prototyypit
Siltojen prototyypit

Hammaslääketieteen asennusmalli. Zortrax Inkspirelle ja Zortrax Resin DENTAL -laitteelle tulostettuja hammaslääketieteellisiä asennusmalleja käytetään korvien, siltojen tai muiden hammaslääketieteellisten laitteiden oikeaan säätämiseen ennen niiden sijoittamista potilaan suuonteloon.
Zortrax Resin DENTAL on erittäin tarkka, ja pinnan epätarkkuudet laskevat alle 100-150 mikronin, mikä tekee siitä täydellisen mallin monimutkaisten yksityiskohtien mallinnukseen digitaalisessa hammaslääketieteessä.
Kipsimäinen rakenne Kipsiä käytetään yleisesti perinteisessä hammasmallinnuksessa. Mallit, jotka on tulostettu Zortrax Resin DENTALilla, ovat samanlaiset kipsin kaltaiset koostumukset.
Matala kutistuminen Zortrax Resin DENTALin kutistuminen on vähäistä 2% +/- 1%. Siksi se on hienoa mittatarkkojen hammasmallien osalta.
Dedicated for Container Netto Weight Wavelenght
Zortrax Inkspire bottle 500 ml ± 5% 405 nm
Key Properties Metric Imperial Test Method
Tensile strength 9.87 MPa 1430 psi DIN EN ISO 527-1
Shrinkage 2% +/- 1% 2% +/- 1% ISO 2577
Elongation at break 6.1% 6.1% DIN EN ISO 527-1

Zortrax sivut