Zortrax UV Hartsi Dental 500ml Beige

Zortrax UV Hartsi Dental 500ml Beige.

Tarkka ja turvallinen

Hammashartsi, jolla on kipsimäinen rakenne, joka kutistuu hyvin vähän ja on erittäin yksityiskohtainen täydellisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Täydellinen korkealaatuisille pinnoille.

  • Säiliö: Pullo
  • Nettopaino: 500 ml ± 5%
  • Aallonpituus: 405 nm

Tägit: , ,

204,00  164,52  (alv.0%)

Kuvaus

Zortrax UV Hartsi Dental 500ml Beige

Zortrax Resin DENTAL on tarkka hammashartsi, jolla on kipsimäinen rakenne. Se tarjoaa erittäin pienen kutistumisen ja korkeat yksityiskohdat, joka riittää hampaiden ja ikenien tarkkaan mallintamiseen. Hartsia on saatavana beige-värisenä, joka jäljittelee ihmisen ikenien luonnollista ihoa. Zortrax Resin DENTAL ei ole tarkoitettu intraoraaliseen käyttöön. Tämä hartsi sopii erinomaisesti korkealaatuisille pinnoille, joiden pinnan epätarkkuudet ovat alle 100-150 mikronia. Zortrax Resin DENTALia ei ole luokiteltu syöpää aiheuttavaksi EU: n lainsäädännön ja IARC-kriteerien mukaan, joten se on turvallista tulostaa, kun sitä käytetään turvallisuusohjeidemme mukaisesti.

Käytöt:

  • Hampaiden mallit
  • Ikenien mallit
  • Proteesien prototyypit
  • Kruunujen prototyypit
  • Siltojen prototyypit

Hammashoitomalli. Zortrax Inkspire -laitteella ja Zortrax Resin DENTAL -laitteella painettuja 3D-malleja käytetään kruunujen, siltojen tai muiden hammashoitolaitteiden oikeaan säätämiseen ennen niiden asettamista potilaan suuonteloon.

Tarkkuus

Zortrax Resin DENTAL on erittäin tarkka pinnan epätarkkuuksien ollessa alle 100-150 mikronia, mikä tekee siitä täydellisen digitaalisen hammaslääketieteen monimutkaisten yksityiskohtien mallintamiseen.

Kipsimäinen rakenne

Kipsiä käytetään yleisesti perinteisessä hammaslääketieteellisessä mallinnuksessa. Zortrax Resin DENTAL -laitteella painetuilla 3D-malleilla on sama kipsimäinen rakenne, johon useimmat hammaslääkärit ovat tottuneet.

Matala kutistuminen

Zortrax Resin DENTAL: n kutistuminen on vähäistä, 2% +/- 1%. Siksi se sopii erinomaisesti mittatarkkoihin hammasmalleihin.

Omistettu Säiliö Nettopaino Aallonpituus
Zortrax Inkspire pullo 500 ml ± 5% 405 nm
Tärkeimmät Ominaisuudet
Metrinen Imperiaalinen Testausmenetelmä
Vetolujuus 9.87 MPa 1430 psi DIN EN ISO 527-1
Kutistuvuus 2% +/- 1% 2% +/- 1% ISO 2577
Murtovenymä 6.1% 6.1% DIN EN ISO 527-1