Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin

Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin

Tägit: , , , ,

1 580,00  1 274,19  (alv.0%)

Kuvaus

Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin

Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin

Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin on hieno, teräväpiirtoinen DLP 3D-tulostin. Valmistus korkealla tuotantonopeudella ja hienoilla yksityiskohdilla. Yhdistä useita Inkspire-laitteita verkkokaapelin tai Wi-Fi-yhteyden avulla joustavasti skaalautuvien tuotantolaitosten luomiseksi. Ohjaa sitä helposti ja intuitiivisesti tietokoneesta tai mobiililaitteestasi.

Tuotteen ominaisuudet:

DLP-3D-tulostin nopeaan ja skaalautuvaan valmistukseen
Liitetty ja ohjattu Wifi:n ja Ethernetin välityksellä
Helppo kontrolloida kosketusnäytön ja taukotilan avulla
Korkea tarkkuus, hienot yksityiskohdat ja vakuuttavat materiaaliominaisuudet

 

Zortrax Inkspire – teräväpiirtoinen DLP 3D-tulostin, jossa on Wifi ja Ethernet

Osta ihana korkean resoluution Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin ja tuota tulosteita suurella nopeudella. Liitä tietokone, kannettava tietokone tai mobiililaite tähän valmistusjärjestelmään Ethernetin tai Wifin kautta. Aloita hienojen yksityiskohtien ja upeiden pintojen luominen. Inkspire toimii DLP-hartsien kanssa eri toimittajilta. Lisäksi voit käyttää suosikkisiirtäjääsi tuottamaan .cw-tiedostoja. Liitä useita Zortrax Inkspire -laitteita yhteen luodaksesi joustavasti skaalautuva generatiivinen tuotantolaitos. Tämä laite on ihanteellinen tarkkuusmekaniikan, prototyyppien, pienen sarjan sekä lääketieteellisen ja hammaslääketieteellisen tekniikan valmistamiseen.

Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin ominaisuudet:

Tämä DLP 3D-tulostin tarjoaa jopa 8x nopeamman 3D-tulostuksen kuin SLA
Toteuta jopa 9x korkeampi tarkkuus kuin SLA
Tuotantonopeus on 20-36 mm / h
XY-tarkkuus on 50×50 mikronia
Minimi kerrospaksuus on 25 mikronia
Sopii additiivisarjan valmistukseen
Tuotetaan hartseilla (fotopolymeereillä: 405 nm polymerointi) kolmannen osapuolen toimittajilta
Käytä suosikkiviipalointiohjelmistoasi (ulkoisista toimittajista)
Tiedostomuodot .zcodex ja .cw ovat tuettuja
Asennustila on 74x132x175 mm
Wifi- ja Ethernet-liitännät ovat käytettävissä
Mukana on intuitiivinen kosketusnäyttö käyttöliittymä

 

Zortrax hartsit

Zortrax ultraäänipesuri

 

3D-tulostus tehostuu hartsilla
Zortrax Inkspire käyttää DLP-tekniikkaa. Se käyttää korkean resoluution LCD-näyttöä, jossa on UV-LED-taustavalo nestemäisen fotopolymeerin hartsikerroksen kerroksen kerrostamiseksi. Kolmiulotteinen tulostus hartsilla mahdollistaa korkeamman erottelukyvyn, kauniimman pinnan laadun ja parantuneet materiaalin ominaisuudet.

Mikroskooppinen tarkkuus
3D-tulosta pienimmät esineet Zortrax Inkspire -ohjelmalla. Pienin tulostettava koko on 50x50x25 mikronin kudos. Tämä DLP 3D-tulostin toimii aina suurella tarkkuudella ja luotettavuudella.

Vakaa tuotantonopeus
Tuotannon aikana ylläpidetään samaa korkeaa valmistusnopeutta 20-36 mm / h riippumatta siitä, kuinka paljon työaluetta täytetään. Tuottaa monenlaisia ​​komponentteja nopeasti ja tehokkaasti. On parasta sijoittaa useita komponentteja rinnakkain.

Käytä kolmannen osapuolen hartsia

Zortrax Inkspire -tuotteen avulla voit käsitellä kaikkia saatavilla olevia UV DLP -hartseja. Käytä kaikkia fotopolymeerejä, jotka voidaan kovettaa UV-valolla, jonka aallonpituus on 405 nm. Ne ovat kaikki tuettuja. Voit siis käyttää tätä PrimaValue DLP -hartsia tai Wanhaoa, Monocurea ja muita hartseja tällä 3D-tulostimella. Tämän ansiosta voit valita monenlaisia ​​kirkkaita värejä ja vakuuttavia materiaalien ominaisuuksia osiin.

Yksinkertaiset ja nopeat asetukset
3D-tulostusasetuksia voidaan muuttaa nopeasti ja helposti. Muuta esimerkiksi kunkin kerroksen valotusaikaa tai kerrosten välistä etäisyyttä. Koe 3D-tulostus haluamallasi tavalla.

Tutustu UV-LCD-tekniikkaan

Stereolithografia (SLA) on ollut markkinoilla jo pitkään. Digital Light Processing (DLP) -tekniikka toimii 3D-tulostusteknologiana muovien fotopolymeroinnissa. SLA-tekniikkaa käytettäessä valmistuksen tarkkuus on vakio, mutta työskentelynopeus on kääntäen verrannollinen mallin miehittämän työskentelyalueen koon mukaan. DLP-tekniikka toimii jatkuvalla tuotantonopeudella, mutta tarkkuus usein pienenee työalueen käytön lisääntyessä. Ei niin Zortrax UV-LCD DLP 3D -kirjoittimella. Sen optimoitu valotus ja 3D-tulostusyksikkö tuottavat jatkuvasti korkeaa tuotantonopeutta ja tarkkuutta riippumatta siitä, kuinka paljon työtilaa käytät.

Lisäaineiden valmistus – sarjatuotanto
Zortrax Inkspire varmistaa jatkuvan korkean työskentelynopeuden ja tarkkuuden riippumatta siitä, kuinka paljon työaluetta käytetään. Jos 3D-tulostimesi tuottaa 50-80 osaa 1 tunti 30 minuutissa, 30 yhdessä toimivat 3D-tulostimet tarjoavat arviolta kuukausittaisen tuotoksen 360 000 – 500 000 osaa. Siksi voit käyttää Zortrax Inkspireä tuotantokoneena helposti ja joustavasti skaalautuvissa 3D-tulostimien tiloissa. Näin voit tuottaa pieniä erät nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yhteensopivat hartsit

Sinun Zortrax Inkspire toimii erityisen optimoituna Zortrax Resin Basic -ohjelmalla. Haluatko työskennellä suosikki DLP-hartsisi kanssa? Se ei ole ongelma; voit käyttää ulkoista DLP-hartsia. Kaikki hartsit, joiden polymerisaatio aallonpituus on 405 nm, tuetaan täysin. Tämä tarkoittaa, että UV-valo aallonpituusalueella parantaa hartsia.

Zortrax Resin Basic
Zortrax Resin Basic on valokopolymeeri, joka on erityisesti kehitetty ja optimoitu Zortrax Inkspire -teknologiaan. Tämä materiaali takaa erinomaisen huomion yksityiskohtiin, kun mekaaniset ominaisuudet pysyvät samana. Se on saatavana valkoisena.

Ulkopuoliset hartsit
Zortrax Inkspire -laitteen kanssa yhteensopivat ulkoiset hartsit sisältävät DLP-3D-tulostimille erityisesti optimoituja fotopolymeerejä. Ne on suunniteltu käytettäväksi hammasproteeteissa, koruissa ja muissa sovelluksissa.

Sovellukset

3D-tulostus hartsilla on tekniikka, joka sopii ammattilaisille ja asiantuntijoille. Luo hyvin pieniä, mutta uskomattoman yksityiskohtaisia ​​malleja, joilla on vaikuttavat materiaaliominaisuudet. Zortrax Inkspiren tarkkuus ja nopeus tekevät siitä ihanteellisen työkalun hammaslääkäreille, kultasepille, insinööreille ja suunnittelijoille.

Joustava tuotanto
Zortrax Inkspire 3D -tulostin tarjoaa joustavia ja skaalautuvia tuotantomahdollisuuksia yrityksille ja ammattilaisille, jotka haluavat tuottaa itse pieniä ja tarkkoja osia. Se on myös täydellinen työkalu tutkimus- ja kehitystoiminnassa työskenteleville insinööreille ja tuotantolinjoille. Tämä DLP-valmistuskone sopii sovelluksiin auto-, ilmailu- ja kulutuselektroniikkateollisuudessa.

Taide ja viihde
Pienet ja tyylikkäät mallit, jotka on valmistettu hartsista DLP-3D-tulostimella, antavat sinulle valtavia mahdollisuuksia taiteilijana ja viihdeteollisuudessa. Voit esimerkiksi tehdä yksityiskohtaisia ​​esineitä shakkilaudoille. Pienet, erittäin monimutkaiset ja rajoitetun painoksen lahjat ovat täydellisiä markkinointi- ja PR-osastoille.

Hammasproteesit
Hartsin 3D-tulostimet ovat erityisen hyödyllisiä monimutkaisten hammasmalleiden valmistuksessa nopeammin, tehokkaammin ja halvemmalla. Verrattuna perinteisiin hammaslääketieteellisiin mallintamistekniikoihin Zortrax Inkspire mahdollistaa vähemmän invasiiviset menettelyt, jotka edellyttävät vain vähän tai ei lainkaan potilaan osallistumista. Voit käyttää potilaan suuontelon 3D-painomalleja hammasmallien, hammasproteesien ja siltojen valmistukseen.

Korujen suunnittelu
Monimutkaisten renkaiden, kaulakorujen ja muiden korujen mallinnus vaatii valtavaa tarkkuutta, mikä yleensä vain DLP-prosessissa voi olla vain hyvä hartsi-3D-tulostin. 3D-tulostusmalleja käytetään enimmäkseen menetettyyn vahaprosessiin. Positiivinen malli upotetaan tulenkestävään valumateriaaliin, jolloin syntyy negatiivista muottia eri metallien lopullisille korville.

Kirurginen tarkkuus

Osta Zortrax Inkspire -sovellus luomiseen – taiteesta tekniikkaan – jossa tarkkuus tekee kaiken eron. Pixelikoko on 50×50 mikronia ja minimi kerrospaksuus 25 mikronia, 3D-mallit voidaan 3D-tulostaa ilman näkyviä yksittäisiä kerroksia tai pystysuoria viivoja. Ihmissilmä ei pysty tunnistamaan yksittäisiä pikseleitä, koska kuvassa on enemmän kuin 336 pikseliä tuumaa kohden. Zortrax Inkspire -laitteessa painettu 3D-malleissa (voxels) oleva pikselitiheys ylittää havaittavuuden arvon katsomiskulmasta riippumatta.

Z-SUITE Zortrax Inkspirille
Z-SUITE on erityinen, toimiva ja helppokäyttöinen viipalointi- ja 3D-tulostinohjelmisto. Se on ilmainen jokaisen Zortrax 3D -kirjoittimen kanssa. Nyt Z-SUITE:llä on useita lisäominaisuuksia, jotka tekevät Zortrax Inkspire -tekniikalla toimivia kokemuksia.

Ohjelmoitava tauko
Ohjelmoitavan tauon toiminta on erittäin innovatiivinen ja mahdollistaa yksinkertaisen työnkulun. Ensinnäkin Z-SUITE laskee, kuinka paljon hartsia tarvitaan mallin jokaisen kerroksen tuottamiseksi. Ohjelmisto sitten käyttää näitä tietoja tauon täyttämiseen uusi hartsi. Sitten voit jatkaa 3D-tulostusta.

Älykäs tuki
3D-mallien ja tukirakenteen UV-valotusaika voidaan asettaa itsenäisesti.

Kaukosäädin
Yksinkertaisesti keskeytä ja jatka 3D-tulosteita. Voit seurata Zortrax Inkspire -valmisteiden valmistuksen edistymistä milloin tahansa. Tämä on mahdollista yhdistämällä samaan Wifi-verkkoon.

Osta Zortrax Inkspire ja saat suuren resoluution DLP 3D-tulostimen, jossa on WiFi ja Ethernet skaalautuvaan valmistukseen.

Zortrax Inkspire DLP 3D-tulostin tekniset tiedot

Teknologia UV LCD
Pikselin koko 50µm (0.05 mm)
Kerroksen Paksuus 25, 50, 100µm
Tulostusnopeus 20-36 mm/t
Laite
Tulostustilavuus 74 x 132 x 175mm (2.9 x 5.2 x 6.9 in)
Tuki Mekaanisesti poistettu – tulostettu samasta materiaalista kuin malli
Valon lähde UV integroitu valo (aallonpituus 405 nm)
Liitettävyys WiFi, Ethernet, USB
Käyttöjärjestelmä Android
Prosessori Quad Core
Kosketusnäyttö 4″ IPS 800 x 480
Saatavat materiaalit Zortrax Photopolymer Perus Hartsi
Ulkoiset materiaalit Sovellettavissa
Ohjelmisto
Laiteohjelmapaketti Z-SUITE
Tuetut tiedostotyypit .stl, .obj, .dxf, .3mf, .zcodex
Tuetut formaatit .cws, .zcodex
Tuetut käyttöjärjestelmät Mac OS X / Windows 7 tai uudemmat versiot
Paino ja fyysiset mitat
Laite (P x L x K) 210 x 210 x 420mm (8.3 x 8.3 x 16.5in)
Lähetyslaatikko 315 x 312 x 530mm (12.4 x 12.3 x 20.9in)
Lähetyksen paino 10.5kg (23.1 lb)
Laitteen paino* 9.2kg (20.3 lb)
Nettopaino 7,6kg (16,8 lb)
Lämpötila
Ympäristön käyttölämpötila 20 – 30°C (68 – 86°F)
Varastolämpötila 0 – 35°C (32 – 95°F)
Sähkö
AC syöttö 110 V ~ 5.9 A 50/60 Hz 240 V ~ 2.5A 50/60 Hz
Maksimi virrankulutus 50 W
Laatikossa mukana
3D Tulostin, Z-SUITE, Aloituspakkaus, Zortrax Photopolymer Perus Hartsi (500 ml)

https://zortrax.com/