ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set, samassa laitteessa 3D-tulostin, CNC-jyrsin, laserkaiverrin. Helppo ja nopea vaihtaa työkalusta toiseen. Tarkista toimitusaikataulu.

Tägit: , , , ,

4 500,00  3 629,03  (alv.0%)

Kuvaus

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set on uusin 3D fabrikaattori, pientehdas jolla voit tehdä läheskaiken mikä liittyy protoamiseen ja piensarjatuotantoon.

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin voi olla työpöytäsi tärkein ja käytetyin työkalu. Minuutissa voit vaihtaa muovitulostuksesta esimerkiksi jyrsintään tai laser merkkaukseen

ZMorph 2.0 VX farbrikaattorissa on uusi ja entistäkin nopeampi työstöpöydän vaihto, joka täydentää Zmorphin modulaarista järjestelmää. Uuden työstöpöydän kiinnitys on entistäkin helpompaa, asetat sen vain oikeaan kohtaan ja magneettikiinnitysmekanismi kiinnittää sen paikoilleen. 3D-tulostimen muuntaminen CNC tai laser kaivertimeksi ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Materiaalien monipuolisuus

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set laitteella voit käyttää yli 30 erilaista materiaalia. 3D tulostuksessa voit käyttää kaikkea yksinkertaisesta polylaktidista(PLA) aina erilaisiin polyamideihin(nylon) ja muihin teknisiin muoveihin. Myös puu, koneistus vahat, muovit ja piirilevyt onnistuvat työkalupäätä vaihtamalla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tyytyä vain muutamaan eri materiaaliin vaan olet vapaa valitsemaan materiaalin oman projektisi mukaan.
LCD-kosketusnäyttö ja täysin uusi käyttöliittymä
Uusimpaan ZMorph fabrikaattoriin on lisätty erittäin helppokäyttöinen ja värillinen kosketusnäyttö, jonka kautta voit hoitaa kaikki koneen käyttöön liittyvät askareet. Esimerkiksi tulostuslämpötilan muutos ja työkalupään vaihto onnistuvat molemmat kolmella painalluksella.
Suljettu moottorinohjausjärjestelmä
ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin on hintaluokkansa ainoa 3d-tulostin, jossa on optinen liikkeen seuranta akselien moottoreissa. Tämä closed loop nimellä kutsuttu tekniikka valvoo tulostinpään liikettä ja ylläpitää tarkkuutta kaikkina aikoina, varsinkin tulostettaessa suurilla nopeuksilla, tai CNC jyrsittäessä suurella vääntömomentilla.

 

Täysin uusi rakenne

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin on valmistettu täysin uudella rakenteella, jossa tulostustila on entistä suljetumpi ja täten myös lämpöstabiilimpi. Integroidut kelatelineet helpottavat päivittäistä käyttöä.
Läpinäkyvä kansi
Kaikissa ZMorph tulostimissa on kirkkaat kuoret, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän tulostustilaan, mutta pitävät myös lämpötilan tasaisena tulostettaessa. Tasaisempi lämpötila näkyy paremmin onnistuneissa tulosteissa.

Uusi tulostuskelkka

Uuteen tulostuskelkkaan saa magneetilla kiinni pedin kalibroinnissa käytettävän paineanturin sekä yksi tai kaksi tuuletinta tulostettavan kappaleen viilentämiseen tarpeen mukaan.

Oma ohjelmisto

ZMorph monikäyttöinen 3D-tulostin käyttää Zmorphin omaa Voxelizer ohjelmistoa, joka on kehitetty varta vasten tälle koneelle, se on myös ainoa ohjelmisto, joka osaa hyödyntää täysin ZMorphin  kaikkia ominaisuuksia. Voxelizer on ilmainen, joten siihen voi tutustua jo ennen koneen ostoa. Ohjelmistossa on tuki yleisimmille tiedostoformaateille sekä tulostamista että poistavia menetelmiä varten.

12 kuukauden vapaa takuu
Jokainen Suomessa myyty ZMorph pitää sisällään 12 kuukauden takuun.

Voit valita työstöpääsi:

1,75 mm Muovisuutin
Mahdollistaa 3D-tulostuksen käyttäen materiaaleja kuten ABS, PLA, PVA, HIPS, Nylon, kumi, Timberfill, Woodlay, Flex, MY-ABS, PET-G ja monia muitakin.

3.00 mm Muovisuutin
Kuten pienemmällä 1,75mm suuttimella, 3.00 mm suuttimella on mahdollista tulostaa käyttäen samoja materiaaleja ABS, PLA, PVA, HIPS, Nylon, kumi, Timberfill, Woodlay, Flex, MY-ABS, PET-G ja monia muitakin.

DUAL PRO
Voit tulostaa objekteja käyttämällä kahta eri materiaaleja kerrallaan. Paras vaihtoehto silloin kun haluat valmistaa kaksivärisiä tulosteita tai ottaa käyttöön erilaisia mekaanisia ominaisuuksia yhden tulostuksen aikana.

CNC PRO
Muuttaa ZMorphisi CNC laitteeksi. Mahdollistaa jyrsinnän ja kaiverruksen koneistus vahaan, pleksiin, kumiin, EVA vaahtoon, melkein mitä tahansa puuhun ja moneen muuhunkin.

Laser työstöpää
Muuntaa ZMorph osaksi laserleikkuria / kaivertajaa. Mahdollistaa kaiverruksen sellaisille materiaaleille kuten puulle, nahalle ja pleksille sekä leikkaa PVA foliota, paperia ja pahvia.

Massa suutin
Voit käyttää paksua massaa, kuten keramiikkaa, suklaata ja cookie taikinaa 3D-tulostuksessa.

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set aloitussetti sisältää:

• ZMorph 2.0 VX 3D-tulostin
• Single 1,75 Muovi suutin
• Dual PRO suutin
• CNC PRO
• Laser PRO (2.8W)
• Paksu tahna suutin
• Vara suutin 0,3 mm
• Lämmitetty työtaso
• CNC pöytä jyrsintään ja leikkaukseen

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin Full Set  ominaisuudet

Rakenne
– Alumiini 6 ja 3 mm:n (tarkka ja erittäin jäykkä), ruostumatonta terästä 2 mm ja 3 mm, PET 3 mm ja ABS.
– Vaihdettavat suuttimet: 0,2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm.
– Vaihdettavat työkalupäät.
– Vaihdettava työstöpöydä.
– Add-on korttipaikka.
– Lämmitetty työstöpöytä: karkaistua lasia 5 mm, silikoni lämmitin 140 W, lämpötila jopa 120C.
Mittasuhteet
– Työskentely alue: 250 x 235 x 165 mm. Suurin työtila 300 x 235 x 165 mm (poistetulla / auki olevalla kannella).
– Mitat: 530 x 555 x 480 mm.
– Paino: 20 kg pakkauksen kanssa (perusversio).
Tarkkuus
14 mikronia X ja Y-akselilla, 0,625 mikronia Z-akselilla.
Elektroniikka
Sunbeam 2.0 ARM LPC1769 prosessori, varustettu 5 askeleinenmoottori ohjaimet – 3 XYZ akselia, 2 lisää kahden materiaalin suulakepuristinta. Run Smoothieware. Sisäinen levyasema USB:llä yhteys.
Näyttö: LCD väri kosketusnäyttö.
viestintä:
USB ja LAN (WiFi, WiFi-reitittimen kautta). Itsenäinen tulostus tuettu paneeli + sisäisen SD-kortti.

ZMorph 2 VX monitoimi 3D-tulostin tekniset tiedot

Construction: Aluminum frame
Work area: 250 x 235 x 165 mm (max. 300 x 235 x 165 mm using xl table)
Materials;
– printing: abs, pla, pva, hips, nylon, stick filament, policarbonate, bandlay, laybrick, laywoo-d3, rubber, etc.
– milling, cutting and engraving: plywood, beech, oak, maple, wood, pcb, machining wax, plexiglass, leather, paper etc.
Types of nozzle: Standard 0.4 mm nozzle, available 0.2 mm, 0.3 mm diameters offered separately.
Supported filament diameter:
1.75 mm, additional 3.00mm extruder offered separately.
Maximum travel speed: 500 mm/s
Recommended speed printing with abs for layer thickness 0.3 mm:
60-150 mm/s, depending on the desired print quality. Higher speeds are possible when printing on lower layers, in addition, faster printing using pla
Max acceleration: 3000 mm/s^2
Recommended height of layers: 50 – 400 microns
Heated table design: Hardened 5 mm glass, silicone heater 140w, up to 120 celsius degrees.
Intercheangable toolheads: 1.75/3 mm plastic extruder, dual pro plastic extruder, thick paste extruder, cnc pro, laser module (2w)
Communication: Usb and lan (can use wi-fi after plugging to wi-fi router). Stand alone printing supported via panel + sd card.
Electronics: Sunbeam 2.0 with lpc1769 arm processor, equipped with 5 drivers stepper motors – 3 for xyz axis, 2 for the multi-tip (including dual pro extruder).
Navigation: Touchscreen lcd display panel with custom menu and graphics.
Software: Voxelizer software
Firmware: Smoothieware
Dimensions and weight: 530 x 555 x 480 mm, 20kg

 

ZMorph 2 SX monitoimi 3D-tulostin
SX mallissa sekä pöytä, että työstöpäät ovat pikakiinnityksellä.

 

VX mallissa kosketusnäyttö

ZMorph tarvikkeet

ZMorph