XYZprinting da Vinci Super 3D-tulostin

XYZprinting daVinci Super 3D-tulostin

Tägit: , ,

2 700,00  2 177,42  (alv.0%)

Saatavuus:

Varasto loppu

Kuvaus

 

XYZprinting da Vinci Super 3D-tulostin

XYZprinting da Vinci Super 3D-tulostin

XYZprinting da Vinci Super 3D-tulostin on avoimen filamentin 3D-tulostin (toimii edullisilla muoveilla kuten ABS-, PLA-, Nylon-, PC-, PETG).

Lisäosana yhteensopivuus laserkaivertimen kanssa, sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin irrottaa tulostimen pursotin, ja vaihtaa se laserkaivertimeen. Myöhemmin käyttäjät voivat vaihtaa laserkaiverruspään takaisin tulostimen omaan pursottimeen aivan yhtä helposti.

Tulostustarkkuus: 0,05-0,4 mm

Liitäntä: USB 2.0 / Wi-Fi

Tulostettavien kappaleiden koko da Vinci Super 3D-tulostimella voi suurimmillaan olla jopa 30cm x 30cm x 30cm kokoluokkaa. Lisäksi tulostimeen kuuluu myös jatkuva filamentin syöttö, ja virtavian sattuessa, tulostuksen palautus ja korjaus viimeisimmän tulostus mailin (1 609,344 metrin) verran.

  • XYZprinting da Vinci Super 3D-tulostin lukee ja tulostaa monia erilaisia filamentteja kuten ABS-, PLA-, Nylon-, PC-, PETG.
  • Avoimen filamentin järjestelmä sallii käyttäjien käyttää omia suosikki filamenttejansa, ja yhdistää niitä ison tulostusalan ja tarkkuuden kanssa, jonka da Vinci Super 3D-tulostin mahdollistaa.
  • Virtavika korjaus: Virran yhtäkkiä sammuessa tulostin tallentaa viimeisimmät tiedot tulostuksesta. Virran palautuessa XYZprinting daVinci Super 3D-tulostin jatkaa tulostamista siitä mihin se jäi ennen virran katkeamista.
  • Manuaalinen tulostuksen tauotus ja filamentin vaihto mahdollistavat isojenkin kappaleiden tulostamisen. Filamenetin loppuessa voit laittaa tulostuksen tauolle siksi aikaa, kun vaihdat tilalle uuden filamentti kelan. Pause-napin uudelleen painaminen käynnistää tulostuksen uudestaan ja da Vinci Super 3D-tulostin jatkaa saumattomasti siitä mihin se jäi ennen taukoa.

 

XYZprinting daVinci Super 3D-tulostin

Technology FFF (Fused Filament Fabrication)
Dimension (W*D*H) 511*581*670mm
Weight 35.5kg
Build Volume (W*D*H) 30*30*30mm
Resolution (mm) 0.05 – 0.4
Filament Auto-Feeder Yes
Print Bed Heated
Printer Bed leveling Automated Yes
Nozzle Diamenter (mm) 0.4
Printing Material ABS/PLA/Nylon/PETG/PC etc…, open-filament
Language Multi language
Connectivity USB 2.0/Wifi
Software Bundle XYZware Pro
File Types .stl /.obj/.3w
Operating System Windows 7+ / Mac OS X 10.8+
Connectivity USB 2.0/Wifi

Valmistajan sivut