Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D-tulostin

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D-tulostin

Tägit: , ,

400,00  322,58  (alv.0%)

Saatavuus:

Varasto loppu

Kuvaus

 

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D-tulostin

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D-tulostin

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D-tulostin on uusi ja paranneltu versio erittäin suositusta Wanhao i3 Plus -versiosta. Esittelemme i3 Plus Mark 2 -version

 

I3 Plus MK2 sisältää:

Uusi automaattinen pedin kalibrointi

Sinun ei enää tarvitse huolehtia tulostuspedin kalibroinnista. I3 MK2 auttaa sinua mittaamaan pedin ja suuttimen välistä etäisyyttä. Jos peti jostain syystä on vinossa, ohjelmisto laskee oikean korkeuden ja säätää tulostusta vastaavasti.

Jatka tulostusta

Jos jostain syystä tulostimesta katkeaa virta, se siirtyy lepotilaan ja jatkaa tulostusta, kun virta palaa. Tämä on erinomainen parannus vanhaan versioon verrattuna, ja se tarkoittaa myös, että sinun ei enää tarvitse huolehtia epäonnistuneista tulosteista virtakatkon jälkeen.

Irrotettava tulostuspetin pinta

Uusi parannettu tulostuspedin pinta kiinnitetään tulostimeen magneettisella pinnalla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti poistaa koko tulostuspinnan ja taivuttaa sitä hieman, joten lopullinen tulostus vain ponnahtaa ilman vaivaa käyttää teräviä välineitä tulostuksen poistamiseksi.

Parempi elektroniikka

Kautta koko tulostimen Wanhao on parantanut eri komponentteja, jotta MK2 on vakaampi ja luotettavampi.

Tehostettu helppokäyttöisyys

MK1 oli helppokäyttöinen, mutta MK2 on ottanut askeleen eteenpäin. Koko käyttökokemus on nyt erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Kaikki on esitetty suurella kosketusnäytöllä, ja vaikka et koskaan käyttänyt ennen tulostinta, vaiheittaiset ohjeet tekevät tästä tulostimesta miellyttävän.

Uusi MK10 All-Metal suutin

I3 Plus MK2 on varustettu viimeisimmän version tunnetulla MK10 hotend:lla. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia käyttäjälle, koska et ole enää rajoitettu matalan lämpötilan materiaaleihin. Suutin voidaan lämmittää nyt 300°C lämpötilaan.

SimpliFy3D yhteensopiva

SimpliFy3D on yksi suosituimmista tulostusohjelmista markkinoilla. Hyvin helppokäyttöinen, mutta voit myös mennä syvemmälle kuin koskaan ennen, jotta voit muokata kaikkia asetuksia, joita voit ajatella. SimpliFy3D antaa sinulle vapauden todella hallita tulosteita haluamallasi tavalla.

Kun lisäät nämä päivitykset vanhaan versioon, sinulla on kone, joka pystyy hyvin käsittelemään suurimman osan tarpeistasi.

Suosittelemme, että aloitat PLA:n kanssa, se on ylivoimaisesti käyttäjäystävällisin filamentti, jonka löydät. Kun olet valmis, voit siirtyä PETG:hen tai jopa eksoottisempaan filamenttiin, kuten puuhun. Pienemmissä tulosteissa voit jopa käyttää ABS:ää tai ABS +:ta.

MK2:lla on suuri näyttö helppokäyttöisyydelle ja kaikki elektroniikka on integroitu päärakenteeseen, toisin kuin monet muut tämän segmentin tulostimet, joissa on erillinen ohjausboksi. Integroitu elektroniikka säästää paljon tilaa. Tulostustilavuus 200 x 200 x 180 mm on enemmän kuin tarpeeksi useimmille käyttäjille. Runko on valmistettu metallista, joka luonnollisesti tekee erittäin kestävälle ja tukevalle alustalle.

Wanhao i3 Plus MK2 on yksi markkinoiden edullisimmista tulostimista, ja se on erittäin vaikea voittaa, kun kyseessä on hinta VS-suorituskyky.

Valmistajan sivut

PRINTING TECHNOLOGY FFF Fused Filament Fabrication
EXTRUDERS 1 Single Extruder
INTERFACE Print with SD Card
BED LEVELING Auto Leveling with probe
RESUME PRINT YES, Print can be resumed after power loss
BUILD VOLUME 200 X 200 X 180mm
LAYER RESOLUTION 0,1 mm – 0,4 mm
PRINT SPEED 10-100mm/s adjustable
POSITION PRECISION Z 0.004mm,XY 0.012mm
LCD DISPLAY 3.25″ Touchscreen Control Panel
OPERATING NOZZLE TEMPERATURE 180-240 °C  (all metal hot-end included as option in the package)
PLATFORM TEMPERATURE 40-60°C
SUPPORTED MATERIALS PLA recommended, PETG, compatible with ABS and others
FILAMENT DIAMETER 1.75 mm
CONNECTIONS USB, SD Card slot
CHASSI Steel
SOFTWARE INCLUDED Cura
FILE FORMAT STL, OBJ, DAE, AMF
NOZZLE DIAMETER 0,4 mm
SUPPORTED OS Windows XP, Windows Vista, Windows 7-10, Linux, Mac OX

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D-tulostin pakkaus sisältää:

  • The Duplicator i3 Plus MK2 printer
  • Single Step exstruder MK10
  • 1x spool holder
  • Hex Wrench and bolt Kit
  • 1 x SD card
  • 2 x Wanhao platform tape
  • 10 meters PLA filament
  • 1 x Power supply cable
  • 1 x USB A to B cable
  • 1 x filament stand