V-Ray for Rhino full yrityslisenssi

V-Ray for Rhino full yrityslisenssi next versio

Tägit: , , , , , , , , , ,

880,00  709,68  (alv.0%)

Kuvaus

V-Ray for Rhino full yrityslisenssi

V-Ray for Rhino full yrityslisenssi

V-Ray visualisointisovellus Rhinoceros 3D-mallinnusohjelmistolle.

ChaosGroupin V-Ray for Rhino full yrityslisenssi next versio tarjoaa visualisoinnin ammattilaisille huippuunsa kehitetyn ratkaisun, joka generoi ennennäkemättömän realistisia korkealaatuisia kuvia. Rhinon käyttäjät kaikilta alueilta – tekniikasta ja tuotesuunnittelusta 3D-animaatioon – luottavat V-Rayhin nopeana, helppona ja kustannustehokkaana tapana renderoida heidän korkeimman tason kuvansa.

V-Ray lisenssi toimitetaan sähköpostiin

Valmistajan sivut

 

TUOTTEEN KUVAUS

Rhino-V-Ray on erittäin tarkka renderöinti sovellus McNeel Rhinocerosille, jonka avulla suunnittelijat voivat esittää mallejaan realismin korkeimmalla tasolla ja vähentää fyysisten prototyyppien tarvetta. V-Ray lisää huomattavasti Rhinon kykyä käsitellä suuria kokonaisuuksia ja niitä voidaan käyttää suoraan Grasshopperissa.

Rhino:n V-Ray Next on paljon muuta kuin pelkkä renderoija, joka luo upeita kuvia. Se on myös täydellinen setti työkaluja, joiden avulla voit saavuttaa enemmän Rhinossa kuin koskaan ennen. V-Ray Next helpottaa kaiken näkymän hallintaa – jopa hullut monimutkaiset.

V-Ray Next on myös fiksu. Se oppii näkymästäsi tekemään valaistuksesta nopeammin. Ja se voi asettaa kameran valotuksen ja valkotasapainon
automaattisesti. Se on nopea. Rhino V-Ray Next 50% edeltäjäänsä nopeampi. GPU-renderointi on 2x nopeampi. Ja se on jopa 7 kertaa nopeampi
uusi Adaptive Dome Light. V-Ray Next laajentaa Grasshopperin mahdollisuuksia entisestään – nyt voit animoida
Grasshopper määritelmät sekä kamerat ja auringonvalo, ja mitata reaalimaailman valaistus arvot.
Rhino: n V-Ray Next on yhteensopiva Rhino 5: n ja Rhino 6: n kanssa.

 

MITÄ UUTTA

Tee enemmän Rhinossa kuin koskaan ennen. Se on yksinkertaista. V-Ray Next:lla voit saavuttaa enemmän Rhinossa kuin koskaan ennen. Se näyttää nopeammin mallisi parhaassa valossa. Ja
uusien työkalujen avulla on paljon helpompaa hallita sekä tehdä asetelmat – jopa hullut monimutkaiset Rhinossa.

Superior Grasshopper -tuki. V-Ray Next:in avulla voit tehdä enemmän Grasshopperissa kuin koskaan ennen ja saada hyötynä voimakkaita ominaisuuksia. Palauta parametriset mallit suoraan tarvitsematta ”leipoa” tai viedä. Animate Grasshopper määritelmät sekä kamerat, auringonvalo ja mitta reaalimaailman valaistusarvot – aivan Grasshopperissa.

Tehokas ominaisuuksien ohjaus. Uusi ominaisuuksien ohjaus järjestelmä auttaa sinua seuraamaan kaikkea näkymässäsi ja virtaviivaistaa koko työnkulun. Nyt se on nopeaa ja helppoa esikatsella ja hallita valoja, materiaaleja, kuvioita ja kaikkea muuta yhdestä paikasta.

Yksinkertaistetut Render-ohjaimet. Rhino:lle V-Ray Next sisältää uudelleen muotoillun käyttöliittymän, joka on intuitiivisempi ja helppokäyttöinen. Uudesta kameran asettelusta  yksinkertaistettuun hallita, kuluttaa vähemmän navigointia ja enemmän ajan suunnittelua.

Parannettu valaistustyö. Rhino tuo V-Ray Nextille valaistus työnkulut, jotka sisältävät adaptiivisen käytön oppimismenetelmät, jotka tekevät täydellisen altistuneen ja värillisen tasapainon
kuvaan. Säästä aikaa ja ponnisteluja automaattisella kohtauksen analyysilla.

Uudet materiaalit ja tekstuurit. Rhino:n V-Ray Next lisää uusia tekstuureja ja materiaaleja, joiden avulla voit hallita ulkoasua kohtauksia. V-Ray-materiaali tukee nyt PBR-metallia heijastuksia, jotka ovat suosittuja pelimoottoreissa ja muissa työkaluissa kuten Substance Designer. Ja hienosäätää kuvioita, värejä voidaan säätää RGB- tai HSV-käyrän säätimillä.

Seuraavan tason suorituskyky. Rhino V-Ray Next:lle tulee kourallinen lisää nopeutta koko alueelle. Esitys optimoinnit nostavat nopeutta jopa 50%:lla. Uudet varjostimet pumppaavat myös nopeuden ja lisäksi GPU tulee 2x nopeammin.