Thor3D langaton 3D-käsiskanneri

17 900,00  14 435,48  (alv.0%)

Thor3D langaton 3D-käsiskanneri

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Thor3D langaton 3D-käsiskanneri

Thor3D langaton 3D-käsiskanneri

Thor3D langaton 3D-käsiskanneri skannaa tuote nopeimmillaan alle minuutissa. Pisimmillään tuote voi olla 10m pitkä. Tehokas editointi softa Thor3D Suite prosessoi datan nopeasti ja viimesitelee mallin automaattisesti. Thor3D on langaton käsiskanneri isoihin ja keskikoikoisiin tuotteisiin (1-10m kokoisiin). Käyttökohteina mm. ihmiset, autot, veneet ja patsaat. Kosketusnäyttöisenä, sisäänrakennetulla tietokoneella ja akulla skanneri liikkuu sinne, minne työ vie.

Langattomuuden ansiosta voit kävellä ympäri skannattavaa kohdetta ja tehdä skannauksen minuuteissa, käyttö on, kuin käyttäisi videokameraa. Kosketusnäyttö näyttää reaaliajassa, mitä olet saanut aikaiseksi (nopeus 10 frame/s).

Akun kesto noin 1 tunti yhtenäistä skannausta. Useimmissa käsikäyttöisissä skannereissa on vähintään kaksi johtoa, yksi menee tietokoneelle ja toinen virtalähteelle. Thor3D ei tarvitse kumpaakaan. Skannerissa olevan näytön ansiosta näet mitä teet.

Thor3D painaa alle 2kg ja pituus on alle 40cm, joten skanneri kulkee helposti mukana, minne ikinä menetkin, vaikka lentokoneella.

Thor3D:n resoluutio on 1mm ja tarkkuus 0.2mm.

Skannerissa olevat toiminnot

Kaksi skannausmoodia

Isojen tuotteiden skannaus

Thor3D skannerilla voi skannata mm. auton, veneen, lentokoneen, huonekalun, tankin tai ison patsaan helposti. Skanneri ei hukkaa suuntausta (alignment) skannauksessa, koska käytetään isoja markereita. Ennen skannausta laitetaan skannatavaan kohteeseen markerit, joiden avulla skanneri osaa yhdistää skannausalueet toisiinsa. Skannausohjelmassa markerit saa poistettua automaattisesti. Kiiltävien ja metallisten pintojen skannaukseen on myös kiinnitetty erityistä huomiota Thor3D:lla sekä skannerissa, että ohjelmistossa.

 

Ihmisten 3D-skannaus

Ihmiset liikkuvat, hengittävät ja heiluvat. Tämä tekee ihmisen 3D-skannauksesta hankalaa. Thor3D tekee ihmisten skannauksesta helppoa, koska skannaus prosessi kestää vain noin minuutin. Useimmat pystyvät seisomaan sen aikaa paikoillaan, kuitenkin Thor3D softa pystyy korjaamaan liikkeet. Inmistä skannatessa voit joko kävellä henkilön ympäri ja skannata joka puolelta tai henkilö voi seistä pyörityspöydällä ja skannaaja seisoo paikoillaan. Tämä skannausmoodi ei tarvitse markereita ja prosessointi tapahtuu automaattisesti. Koska skanneri on kevyt ja langaton, voit helposti ottaa sen mukaan tapahtumiin ja skannailla useita ihmisiä ja tehdä viimeistelyt vaikka seuraavana päivänä toimistolla ilman häiritseviä tekijöitä.

Thor3D sivut

Thor3D langaton 3D-käsiskanneri tekniset tiedot