Verkkokauppa

Thea Render Rhinolle 12kk

310,00  250,00  (alv.0%)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Thea Render Rhinolle 12kk

Thea Render Rhinolle 12kk

Thea Render Rhinolle 12kk laajennus hyödyntää Thea Render toimintoa ja mahdollistaa korkealaatuisen fotorealististen renderöintien luomisen Rhinossa. Kehittyneillä ominaisuuksilla kuten vuorovaikutteisella renderöinnillä, aidolla fyysisillä materiaaleilla, innovatiivisellä materiaalikerroksella, IES & HDRI valotuki sekä monipuolinen renderointijärjestelmä joka koostuu puolueettomista GPU moottoreista.

Valmistajan sivut

Thea Render Rhinolle 12kk

 • Adaptiivinen seuranta on tekniikka joka ratkaisee vaikeat valaistusskenaariot kuten kaustit pistevaloista, aurinkovarjojen kaustiset ja hajautetut heijastukset. Tämä johtaa kuviin joilla on suurempi dynaaminen alue ja valaistustehosteet jotka olivat aiemmin mahdottomia.
 • Uudelleenvalaistus toiminnon avulla voit luoda äärettömiä kuvia yhdestä renderöinnistä. Kun uudelleenvalaistus on käytössä jokaista kohtausken valoa voidaan muuttaa (voimakkuus, väri ja tila) ja luoda erilaisia valaistusasetuksia jälkituotannossa. Jokainen uudelleenvalaistus asetus voidaan tallentaa uudelleenvalaistus editor paneeliin pikakuvana ja ladata sitten takaisin pimiöhuoneeseen muokkaamista varten tai viedä kuvatiedostoon.
 • Interaktiivinen renderöinti Thea Rhinolle voi toimia vuorovaikutteisesti sekä Rhinon Viewportissa että Thea Darkroomissa. Valitse haluamasi näkymä ja Thea Render antaa sinulle heti visualisoinnin kohtauksestasi. Kun NVIDIA ja Intelin tekoäly denoisisereita on lisätty, on myös mahdollista käyttää denoising toimintoa vuorovaikutteisessa renderöintitilassa.

 • Edistynyt materiaalieditori on täysin intergroitu Rhinoon, joka tuo kaikki Thea materiaalien edistyneet ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Tämän lisäksi on myös mahdolista ladata materiaaleja editoriin sisältöselaimen avulla ja hyödnytää Interactive Preview toimintoa materiaalien vuorovaikutteiseen esikatseluun ennen lopullisen päätöksen tekemistä.
 • Sisältö selain selaa Thean materiaaleja ja malleja yhtenäisestä ikkunasta. Materiaalit välilehteen intergriodun online arkiston avulla saat käyttöösi tuhansia ladattavia materiaaleja. Mallit välilehti sisältää kaikki tallennetut Thea mallit ja mahdollisuuden tuoda ne välityspalvelimina Rhinoon ylikuormittamatta Rhino näkymää.
 • AI Denoising tukee sekä NVIDIA että Intelin tekoäly denoiser tekniikkaa, ja se tarjoaa nopeutettua grafiikkasuorittimen ja suorittimen denoising toimintoa, sekä interaktiivisille että tuotantoesityksille. Ne lyhentävät dramaattisesti renderointi aikaa luoden korkealaatuisia kuvia ilman häiriöitä.

Uniikit ominaisuudet

Thea Render Rhinolle 12kk

 • Takapinnan tuki minkä tahansa pinnan takapinnalla voi olla erillainen materiaali ja tämä mahdollistaa kehittyneiden materiaalien , kuten tarrojen, paperiarkkien ja puiden lehtien luomisen.
 • Lisäasetukset materiaaleille Hyödynnä Thean Rhino ohjelmassa saatavilla olevia kehittyneitä materiaaliasetuksia ja luo lähes kaikki mahdolliset materiaalit helppokäyttöisellä editorilla.
 • Erärenderöinti mahdollistaa kaikkien nimettyjen näkymien tuomisen suoraan Thea Darkroomiin ja renderöinnin peräkkäin. Myös mukautettuja ominaisuuksia voidaan määrittää nimettyä näkymään kohti.
 • Jatka renderöintiä on käyttäjän käytettävissä kun tarvitaan lisää sampleja tai renderöinti on suoritettava eri aikaan.
 • Grasshopper interaktiiviset päivitykset Thea Rhinolle tekee Grasshopperin geometrian vuorovaikutteisessa tilassa, jolloin voit nähdä valokuvan realistisen laatuisena työskentelyn aikana.
 • Out-of-core renderöinti jos grafiikkasuorittimen muisti ei riitä sillon ohjelma käyttää RAM muistia.