Taulman t-glase PETT Orion Blue

35,00  28,23  (alv.0%)

1.75mm

Kuvaus

Taulman t-glase PETT Orion Blue

Taulman t-glase PETT Orion Blue

Taulman t-glase PETT Orion Blue on taulman3D julkaisema uusi vahva 3D-tulostusmateriaali. Uusi materiaali käyttäjille, jotka tulostavat enimmäkseen PLA:n tai matalamman lämpötilan 3D-tulostimilla. Tätä uutta materiaalia kutsutaan t-glase (tee-lasi), joka on lyhenne kovalle lasille. Taulman t-glase PETT Orion Blue on erittäin vahva materiaali, mutta erilainen kuin nylonit, sillä sen jäykkyys on samankaltaista, kuin PLA:lla ja ABS:llä.

Taulman t-glase PETT Orion Blue ja sen pääpiirteet:

Voima – Materiaalin vahvuus eritellään heti, kun tiedot palautetaan testilaboratorioista. Olemme alkaneet käyttää paikallista koelaitosta yhdessä laboratorioiden kanssa muutamissa yliopistoissa tietojen keräämiseen. Prosessiin kuuluu useiden testikappaleiden tulostaminen. Nämä ovat kappaleita, joiden koko on 5 x 0,5 x 25. Tulostusasetukset ovat 1 kehä ja 100% kiinteät kerrokset.

Lämpötila – Optimaalinen tulostuslämpötila on noin 212° C – 224° C, mutta tulostuu myös 207° C:ssa ja noin 235° C:ssa.
HUOMAUTUS: T-glasen ominaisuudeksi valittiin polymeeri, joka helposti tarttuu lämmitettyihin akryyli- ja lasitulostustalustoihin tasaisimman pohjakerroksen aikaansaamiseksi. Vaikka t-glase täyttää tämän vaatimuksen, se myös aiheuttaa matalan lasin siirtymä lämpötilan. Alhaisen TG:n vaikutukset ovat, että Taulman t-glase PETT Orion Blue tulostettuja osia ei pitäisi altistaa korkean lämpötilan käytölle tai sovelluksille. T-glasen mitattu TG on 78° C.

Läpinäkyvyys – Taulman t-glase PETT Orion Blue luokitellaan värittömäksi teollisuusluokituksen mukaan. T-glase pidetään vedessä kirkkaana, koska se ei hajoa väreihin useissa kerroksissa, joissa on paksuutta. T-glasen läpinäkyvyys tukee alan vaatimuksia kolmiulotteisten painettujen osien tuhoamattomalle tarkastukselle.

Kutistuminen – Hyvin alhainen kutistuminen tekee suurten kappaleiden ja tasaisten pintojen tulostuksesta helppoa. Ja se tulostaa helposti akryylille, lasille, Kaptonille ja muille alustoille.

Hajuton – Toisin kuin jotkin filamentit, t-glase ei eritä hajua tai höyryä tulostuksen aikana.

Valmistajan sivut