Taulman Bridge Nylon 175 Black

23,00  18,55  (alv.0%)

1.75mm

Kuvaus

Taulman Bridge Nylon 175 Black

Taulman Bridge Nylon 175 Black

Taulman Bridge Nylon 175 Black on taulman3D:n julkaisema uusi korkean lujuuden nailon-kopolymeerin filamentti. Uusi materiaali on nimeltään ”Silta”, koska se on yhdistänyt tuhannet nailon 618 ja nailon 645 käyttäjät sekä taulman3D yrityksen kemiallisen osaston ja tulostus-osaston luomaan yhdessä uuden materiaalin.
Paikallisten St Louis-testaajien nimeämä ”Silta”, jossa yhdisyvät nylon 645:n vahvuus sekä nykyisten ABS- ja PLA-kestomuovien hinta, mahdollistaa minkä tahansa käyttäjän joustavasti määrittää parhaan mahdollisen materiaalivalinnan tulostustarpeisiinsa.
Asiakkailtamme olemme kirjanneet ja muodostaneet korkealaatuisen tulostusmateriaalin halutuimmista ominaisuuksista. Nämä ominaisuudet olivat järjestyksessä:

  • Laboratorio-sertifioitu vetolujuus
  • Tulostusalustaan parempi tarttuvuus
  • Hinta
  • Vähäinen veden imeytyminen ilman kosteudesta
  • Helppo arviointi läpinäkyvyyden ansiosta
  • Vähäinen kutistuminen

Pohja:

Aloittaen vahvimmasta peruspolymeeristä, käyttäen prosenttiosuuden verran nylon 645:ta, aloitimme kaikkien näiden pyyntöjen pohjalta uuden Taulman Bridge Nylon 175 Black materiaalin kehityksen.

Vähäisempi kosteuden imeytyminen:

Seuraavaksi vähennettiin veden imeytymistä paikallisesta kosteudesta. Vaikka veden imeytymistä ei ole mahdollista poistaa kokonaan nailonilla, on mahdollista lokalisoida se pintaan lopullisten käsittelymuutosten avulla. Siksi tulostettaessa, sen sijaan, että vesi tuottaisi hienovaraisen pullistumisen, joka voi vaikuttaa pinnan viimeistelyyn, Bridge pitää veden ulko-osassa, mikä saa veden valumaan kappaleen pinnalla sen ollessa märkä. Tuloksena on, että Bridge tarvitsee vähän tai ei lainkaan kuivausta talvella ja se tarvitsee vain lämmittää kesäisin. Tämä on valmistusprosessi, jonka ekstruusio-osasto kehitti ja lisäsi nykyisiin taulman3D valmistusprosesseihimme.

Pienempi kutistuminen:

Huomasimme, että sama menetelmä, joka vähentää veden imeytymistä, auttaa myös vähentämään tulostettavan kappaleen kutistumista. Vaikka nailon kutistuu herkemmin kuin ABS, pystymme vähentämään sen arvoon, joka on pienempi kuin nykyisillä nailoneilla. Nämä muutokset johtivat myös vähäisempään kihartumiseen, kun pursotetut langat ovat paksumpaa sulatetta.

Arviointi:

3D-tulostettujen osien arviointi on Taulman Bridge Nylon 175 Black:n läpinäkyvyyden ansiosta paljon helpompaa. Kuten nylon 645, tämä läpinäkyvyys mahdollistaa tulostettujen osien silmämääräisen tarkastuksen. Tämä on teollisuus- ja kliinisten asiakkaidemme yhteinen pyyntö. Kuten aikaisemmin huomautettiin, osia voidaan tulostaa ”liian nopeasti” joillekin polymeereille. Vaikka osan ulkopuoli voi näyttää hyväksyttävältä, liian nopeasti tulostettu osa ei sisällä sisäistä täytemateriaalia, joka todella tarttuu kehän sisäpuolelle. Bridge ja nailon 645 ovat sen verran läpinäkyviä materiaaleja, että voit tarkistaa jopa tulostuksen jälkeen, kuinka sisäpuoli on onnistunut ilman, että sinun tarvitsee rikkoa kappaletta.

Vahvistettu lujuusmitta:

Taulman Bridge Nylon 175 Black yhdistelmän avulla taulman3D jatkoi rajoitetulla testi jaksolla. Tästä ensimmäisestä testi jaksosta olemme tulostaneet testikappaleita, jotka lähetettiin St Louis -kokeen laboratorioille. Laboratorio ilmoitti 4,800 vetolujuuden PSI:n Taulman Bridge Nylon 175 Black:lle 3D-tulostuksen aikana.

Valmistajan sivut

 

MANUFACTURER Taulman
MATERIAL Nylon
DIAMETER 1.75 mm
WEIGHT FILAMENT 0.45 kg, 1 lb
SPOOL SIZE 126 mm x 70 mm
SPOOL HUB DIAMETER 19 mm
COLOR Black