Verkkokauppa

Sunlu SL-600 3D-kynä

40,00  32,26  (alv.0%)

Sunlu SL-600 3D-kynä

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sunlu SL-600 3D-kynä

Sunlu SL-600 3D-kynä

Sunlu SL-600 3D-kynä, tulosta hienoilla ominaisuuksilla. Toteuta hienot yksityiskohdat ja upeat piirustukset tällä hämmästyttävällä laitteella. Anna luovuudellesi valta.

Tärkeimmät tuotteen ominaisuudet:

  • Optimoitu PLA- ja PCL-filamenteille
  • Aseta kaksi lämpötilaa: Normaali ja matala
  • Matalin mahdollinen lämpötila mahdollistaa turvallisen käytön ja välttää palamisen
  • Käytä kynän virtalähteenä älypuhelimen kaapelia ja virtalähdettä.

 

Pieni ja tehokas 3D-kynä

Kun ostat Sunlu SL-600:n, saat paljon turvallisemman ja kätevämmän tavan käyttää 3D-kynää. Kahden lämpötilan avulla voit valita piirustusasetuksesi helposti. Tämän 3D-kynän käyttö matalassa lämpötilassa on turvallista sinulle ja lapsillesi. Tämän pienen voimalaitoksen lataamiseen tarvitset vain USB-kaapelin ja älypuhelimen virtalähteen. Tämä laite toimii useimpien Android-älypuhelinten virtalähteiden kanssa.

Turvallinen lapsillesi

PLA:n ja erityisesti PCL:n sulaminen on turvallista ja myrkytöntä. Tämä on tärkeä tekijä, jos lapsesi haluavat käyttää 3D-kynää. Vaikka suosittelemme vanhempia aina valvomaan lapsiaan, kun he käyttävät 3D-tulostuskynää, voit olla varma, että filamentti ei pala tai aiheuta tulipaloa ja on siten erittäin turvallista lapsille, jos sitä käytetään oikein.

Kevyt, pieni ja helppo käsitellä

Pieni, kevyt ja helposti käsiteltävä, mukavan muotoinen laite. 3D-kynä on suunniteltu ergonomisesti tyylikkäästi. Se sopii sekä aloittelijoille että asiantuntijoille. Sunlu SL-600 auttaa lapsiasi kehittämään luovuuttaan. Suosittelemme, että aloitat piirtämisen lastesi kanssa ja opetat heitä käyttämään tätä 3D-kynää.

Helppokäyttöinen 3D-kynä

Tämä kova 3D-kynä on helppokäyttöinen. Käynnistä se vain yhdellä napsautuksella. Vaihda ja poista filamentti helposti. Menettely on yksinkertainen. Tarvitset vain kytkemällä 3D-kynän USB-porttiin ja antamalla sen lämmetä, kunnes tilan merkkivalo muuttuu punaisesta vihreäksi. Kun laite on lämmennyt, kiinnitä filamentti reikään, napsauta sitten avaimen ohjauspainiketta ja voit aloittaa piirtämisen. Nyt voit toteuttaa mestarikappaleesi ja päästää luovuutesi valloilleen.

 

Tekniset tiedot

– Supporting PLA and PCL

– Recommended Temperature: PLA 170℃ / PCL 55℃

– Power supply: 5V/2A Power: 10W (max) Input Power: AC100-240V, 50-60Hz, 0.35A

– Size: 6.4”X0.6”X0.7” (162X16X19mm)

– Weight: 36g (1.3oz)

Paketti sisältää:

  • 1 x 3D Printer Pen to Draw 3D Models
  • 1 x USB Cable
  • 5m 1.75mm PLA/PCL Filament with Random Colors
  • 1 x Instruction Manual Guide

Connect pen to your USB phone charger or powerbank to use