Verkkokauppa

Sunlu M1 3D-kynä

24,00  19,35  (alv.0%)

Sunlu M1 3D-kynä

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sunlu M1 3D-kynä

Sunlu M1 3D-kynä

Sunlu M1 3D-kynä, koe lastesi kanssa upea mahdollisuus piirtää 3D-muodossa. SUNLU M1 3D -tulostuskynä tarjoaa yksinkertaisen toiminnon yhdellä painikkeella. Ilmaise luovuuttasi tällä upealla ja intuitiivisella 3D-kynällä.

SUNLU M1: n pääominaisuudet:

 • Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttö yhdellä painikkeella
 • 3D-piirustus missä haluat, mobiililatauksen ansiosta
 • Kannettava ja virtalähde useimmilla älypuhelimen latureilla
 • Turvallinen lapsillesi käyttämällä PCL-filamenttia

 

SUNLU M1 – Secure 3D -tulostuskynä toimii PLA- ja PCL-filamenttien kanssa

Tällä 3D-kynällä voit kokea upean mahdollisuuden piirtää 3D: nä yhdessä lastesi kanssa. SUNLU M1 3D -tulostuskynä tarjoaa yksinkertaisen toiminnon yhdellä painikkeella. Ilmaise luovuuttasi tällä upealla ja intuitiivisella 3D-kynällä. Se toimii PLA- ja PCL-filamenttien kanssa ja on siksi erittäin turvallinen käyttää.

Pääpiirteet:

 • Tukee 3D-piirustusta PLA- ja PCL-filamentilla
 • Valitse lämpötila- ja jäähdytystavat makusi ja kokemuksesi mukaan
 • Automaattinen sammutus lepotilaan: 30 sekuntia ilman käyttöä
 • 3D-piirustus erittäin alhaisessa lämpötilassa minimoi palovamman
 • Optimoitu muotoilu, helppo huoltaa
 • Voit yksinkertaisesti liittää ulkoisen akun / virtapankin virtalähteeseen
 • Tyylikäs, pieni ja kevyt kädessäsi
 • Käyttölämpötila: PLA 170 ° C / PCL 55 ° C
 • Huomaa: PCL-materiaalin väri toimitetaan satunnaisesti

 

YKSINKERTAINEN KÄYTTÖ – VAIN YKSI PAINIKE

Yhden painikkeen käyttö on SUNLU M1 3D -kynän uusin ominaisuus. Tämä innovatiivinen ominaisuus antaa sinulle yksinkertaisen ja intuitiivisen 3D-tulostuskokemuksen. Yhden painikkeen hallinta tarkoittaa, että sinun on painettava vain yhtä painiketta filamentin syöttämiseksi ja vetämiseksi takaisin. Käytä ympäristöystävällisiä PLA- tai lapsiystävällisiä PCL-filamentteja tämän 3D-kynän kanssa. 3D-kynän käyttö on nyt helppoa. Voit toteuttaa luovia ideoitasi nopeasti, ennen kuin ne edes pääsevät ajatuksistasi.

KANNETTAVA VIRRALÄHTEET SAATAVILLA

Nauti täydellisestä piirtämisen vapaudesta tällä innovatiivisella 3D-kynällä. SUNLU M1 sisältää innovatiivista virtalähdetekniikkaa. Tällä 3D-kynällä voit piirtää 3D-kuvia mihin tahansa ulkoisella virtalähteellä. 5 V / 2 A -tulo ja älykäs lämmitysjärjestelmä takaavat liikkuvuuden. Lataa kynä yksinkertaisesti älypuhelimen latauskaapelilla tai virtapankilla.

LÄMPÖSUOJAUS JA ÄLYKÄS JÄÄHDYTYS

Tämä 3D-kynä on varustettu älykkäällä lämpösuojalla. Yksikkö käynnistää automaattisen jäähdytyksen puolen minuutin kuluttua 3D-piirroksen valmistuttua. Lisäksi laite on varustettu lämpötilan suojauksella. Tässä 3D-kynässä on keraaminen suutin. Keraaminen on paljon turvallisempi kuin kuparisuutin.

Ihanteellinen lapsille ja aikuisille

SUNLU M1 3D -tulostuskynä on suunniteltu taiteilijoille, lapsille ja aikuisille. Laite on ihanteellinen 3D-mallien luomiseen, nopeaan piirtämiseen. Vedä vain viiva työpöydältäsi suoraan ilmaan! Työskentely tämän 3D-kynän kanssa on muutakin kuin piirtämistä. Maalauksesta tulee taikaa ja aikaisemmin toteutumattomien mestariteosten luominen on mahdollista. Turvaominaisuuksien vuoksi lapsesi voivat työskennellä myös M1: n kanssa. 3D-kynä on hieno lahja mihin tahansa tilanteeseen.

Suositus: Opi 3D-piirustus yhdessä lastesi kanssa. Tämä on hauskaa ja jopa turvallisempaa. Periaatteessa suosittelemme, että valvot lapsiasi.

Tämä 3D-kynä on suunniteltu lapsiystävälliseksi. SUNLU M1 tarjoaa sinulle ja lapsillesi täydellisen luovuuden ja mielikuvituksen kolmiulotteisessa piirustuksessa. Tämä 3D-tulostuskynä sulattaa PCL-filamenttia matalissa lämpötiloissa. Kun lämmin materiaali on pursotettu suuttimesta, se jäähtyy ja kiinteytyy välittömästi. Joten voit piirtää nopeasti korkeutta.

Tämä 3D-kynä on varustettu alhaisen lämpötilan suuttimella. Sen avulla voit jopa piirtää kirjaimellisesti kämmenellesi. Ainakin PCL: n käsittelyn aikana palovammoja tuskin tapahtuu. Lisäksi filamenteista ei pääse myrkyllisiä höyryjä. Tämä on erityisen tärkeää lapsille.

Tekniset tiedot:

Malli: SUNLU M1-3D Pin
Paino: 45g
Tuotteen koko: 159 (P) x24 (L) x 247 (K) mm
Filamentin pituus: 5m
Lämmityslämpötila: PCL (50-60 ℃) PLA (160–180 ℃)

Sisältyy toimitukseen:

3D-kynä
3D-tulostuskynä yhdellä painikkeella
Täydellinen sarja kahdella PCL-filamentilla
USB
2 X 3D-kynäfilamenttia
SUNLU M1: llä ostat turvallisen 3D-kynän, joka käsittelee PLA- ja PCL-filamentteja. Aloita 3D-piirustus yhdessä lastesi kanssa.