Smartmaterial3D Innovatefil TPU Hardness plus

45,00  36,29  (alv.0%)

Smartmaterial3D Innovatefil TPU Hardness plus

Kuvaus

Smartmaterial3D Innovatefil TPU Hardness plus

 

Smartmaterial3D Innovatefil TPU Hardness plus

1.75mm 750g

Smartmaterial3D Innovatefil TPU Hardness plus on termoplastinen polyuretaani, joka yhdistää kovuuden, kimmoisuuden ja mekaanisen lujuuden niin, että se säilyttää kaikki tämän elastomeerin edut, jotta voimme tehdä täysin jäykkiä osia.

 

Pääpiirteet ovat

• Korkea kulumiskestävyys ja hankaus.
• Vähentää iskua ja tärinää.
• Korkea rasva-, öljy-, happi- ja otsonikestävyys.
• Suuri hydrolyysivastus ja vakautettu UV-valossa.
• Suuri vastustuskyky mikro-organismeilta.

Innovatefil® TPU HARDNESS + toimitetaan vakuumipussissa, jossa on suuri estokerros kosteudelle, jotta filamentti ei pysty absorboimaan kosteutta. Ennen saostumista filamentti noudattaa tiukimpia laadunvalvontajärjestelmiä kuivaamalla raaka-aine, kunnes kosteuspitoisuus on alle 0,02%.

Kun tuote on purettu, suosittelemme säilyttämään sen kuivassa ja pimeässä ympäristössä. Jos materiaalia ei ylläpidetä sopivassa ympäristössä, materiaali voi absorboida jopa 0,5% ilmakehän kosteutta, tämä voi aiheuttaa tulostuksessa vesihöyryä, joka voi päätyä huonoon pintakäsittelyyn.

SUOJELU KOSTEUSTA
Kun tulostus on päättynyt, on suositeltavaa puhdistaa suutin, poistaa ylimääräinen materiaali. Jos useita materiaaleja käytössä, on suositeltavaa saada suuttimet jokaiselle materiaalille sekoittamisen välttämiseksi.

SmartMaterials3D sivut

TDS TPU HARDNESS+ Data