Smartmaterial3D Innovatefil PEEK

340,00  274,19  (alv.0%)

Smartmaterial3D Innovatefil PEEK

Kuvaus

Smartmaterial3D Innovatefil PEEK

 

Smartmaterial3D Innovatefil PEEK

1.75mm 400g

Innovatefil PEEK on termoplastinen filamentti, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän korkeita mekaanisia ominaisuuksia, lämpötilan kestävyyttä ja erinomaista kemiallista kestävyyttä. Se on tarkoitettu sovelluksille, jotka tarvitsevat vastustuskykyä ja jäykkyyttä sekä sitkeyttä. Se on kemiallisesti kestävä aggressiivisille ympäristöille ja sopii lääketieteellisiin ja elintarvikekosketuskohteisiin, koska on helppo steriloida. Se kestää erittäin hyvin UV-säteilyä ja ulkoisia olosuhteita,  joten se toimii myös ulkona.

Pakkaus
Olemme tietoisia siitä, että INNOVATEFILin tuotetta on suojeltava ulkoisia tekijöitä vastaan. Tästä syystä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota viimeisimmän teknologian mukaiseen pakkaukseen, jotta saisimme parhaan tuloksen.

INNOVATEFIL-filamentti on pakattu monikerroksiseen tyhjiöpussiin, jossa on elintarvikehyväksyntä ja kuumasaumattu. Suuri suojavaippa perustuu PET-, alumiini- ja polyeteeni-monikerroksisiin.

Suuremman kosteuden suojauksen ansiosta tyhjiöpussin sisällä on 10 g korkea absorptiomolekyylinen kuivausainepussi, jonka huokoskoko on 3 angstromia.

Peek data

SmartMaterials3D sivut

PEEKiä käytetään useissa sovelluksissa, joissa laitteita, jotka kestävät äärimmäisiä lämpötiloja. Sen lämpötila kestää jopa 260 astetta. PEEK:llä on myös mahdollisuus käsitellä syövyttäviä nesteitä, kaasuja ja suuria paineita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan useille toimialoille. Lääketieteellinen teollisuus on kiinnostunut PEEK 3D -tulostuksesta ja hyväksyy sen valmistusprosesseissaan, koska sillä on alhainen kosteuden imeytyminen. Toinen lääketieteellisen käytön etu: PEEK on helppo steriloida.