Smartmaterial3D ABS MDT magneetti

Smartmaterial3D ABS MDT magneetti 1.75mm 750g

Tägit: , , , ,

55,00  30,00  24,19  (alv.0%)

Saatavuus:

3 varastossa

Kuvaus

Smartmaterial3D ABS MDT magneetti

 

Smartmaterial3D ABS MDT magneetti

Smartmaterial3D ABS MDT (MAGNETICALLY DETECTABLE THERMOPLASTIC) magneetti

3D-tulostukseen tarkoitettu filamentti, joka on suunniteltu havaitsemaan minkä tahansa tyyppisellä automaattikytkimellä, vaikka materiaalia olisi hyvin pienissä hiukkasissa

ABS 1.75mm 750g

Tämä ominaisuus tekee siitä erityisen sopivan elintarviketeollisuudelle, jossa minkä tahansa alkuperän epäpuhtauksien puuttuminen on välttämätöntä. Sitä suositellaan myös anturien, älykkäiden pakkausten jne. valmistukseen. Lisäksi tällä filamentilla on korkea mittapysyvyys. Se voi olla kosketuksessa ruokaan ja kestävä kosteudelle, sienille ja homeelle.

Toisin kuin markkinoilla nykyisillä filamentteilla, vahvistettu ferromagneettisilla jauheilla, ABS MDT on havaittavissa kaikilla markkinoilla saatavilla olevilla metalli-ilmaisimilla – pysyvillä magneeteilla varustetuilla – ja teknisillä tekniikoilla, joilla on tasapainotetut kelat. Sen koostumus ei vaadi teräskuitujen tai metallijauheiden käyttöä. Se ei sisällä hiilikuituja, grafiittia ja hiilimustaa.

Tästä syystä ABS Magneto Detectable ei vapauta jauheita tai hiukkasia tulostuksen aikana, joita on vaikea tunnistaa ja jotka siten pystyvät levittämään työilmapiiriin ja saastuttamaan prosessin tai valmiit tuotteet.

Suosittelemme puhdistamaan suuttimen CLEAN-laitteella tämän materiaalin tulostamisen jälkeen.