Verkkokauppa

Shining3D Einscan PRO HD 3D-skanneri

8 925,00  7 197,58  (alv.0%)

Shining3D Einscan PRO HD 3D-skanneri

Kuvaus

 

Shining3D Einscan PRO HD 3D-skanneri

Shining3D Einscan PRO HD 3D-skanneri

Parantaa korkealaatuisen 3D-mallinnuksen tehokkuutta. Vaikuttava korkea resoluutio hienoja yksityiskohtia varten. Käsittele tummaa ja valettua metallipintaa vähemmän rajoituksia. Nopea skannausnopeus tehokkuutta varten.

EinScan Pro -sarjan kannettavan 3D-skannerin peritty monitoiminen ja modulaarinen muotoilu. EinScan Pro HD tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn korkean tarkkuuden ja tarkkuuden käsiskannauksella. Poikkeuksellinen monipuolisuus ja tehokkaat optimoinnit yhdistyvät äärimmäisen tehokkaaseen ja ammattitason 3D-skannauskokemukseen. Se on luotettava avustaja suunnittelijoille ja insinööreille, jotka välittävät korkealaatuisesta 3D-mallinnuksesta.

 

 

Vaikuttava korkea tarkkuus hienoja yksityiskohtia varten

Ottamalla käyttöön uusi rakenteen valoprojektion moduuli, raitakuvausskannausta, jota perinteisesti käytettiin kiinteässä skannaustilassa, hyödynnetään nyt handheld HD-skannaustilassa.

Optimoidulla algoritmilla 0,2 mm:n vähimmäispisteetäisyys asettaa korkean tarkkuuden ja tarkkuuden handheld skannauksessa yhtä hyvin kuin kiinteän skannauksen aikana.

 

Vähemmän skannausobjektien rajoituksia

Uudella valaistusprojektiolaitteistolla ja ohjelmistoalgoritmilla EinScan Pro HD pystyy skannaamaan laajemman valikoiman tummia tai mustia esineitä ja valettuja metallipintoja.

 

Nopea skannausnopeus ja tiedonsiirto

EinScan Pro HD:llä on dramaattinen läpimurto skannausominaisuuksissa: se käsittelee jopa 3 000 000 pistettä sekunnissa kädessä pidetyssä skannaustilassa ja alle 0,5 sekuntia jokaisesta kehyksestä kiinteässä skannaustilassa. USB 3.0 tarjoaa nopean tiedonsiirron.

 

Korkealla tarkkuudella laadukkaita 3D-malleja

Erilaisten paikannustapojen mukaan sekä skanneri että esineitä voidaan siirtää skannauksen aikana. Se tuottaa tarkkuuden jopa 0,04 mm kiinteässä skannaustilassa. Kädessä pidettävässä skannaustilassa markkerien kohdistuksella tilavuuden tarkkuus on enintään 0,045 mm + 0,3 mm / m.

 

Modulaarinen suunnittelu monenlaisiin sovelluksiin moniskannaustilojen ja tietojen kohdistusten avulla

Modulaarisesti suunniteltu Colour Pack, Industrial Pack valinnaisina lisäosina EinScan Pro HD -laitteeseen laajentavat skannauskokemustasi uusiin sovelluksiin. Useita paikannusmenetelmiä, mukaan lukien ominaisuuksien kohdistus, merkkien kohdistus, pyörityspöydän koodatut kohteiden kohdistus, manuaalinen kohdistus ja tekstuurin kohdistus (Color Packin kanssa), parantavat huomattavasti skannaustehokkuutta ilman lisävalmisteluja.

Ota kannettava EinScan Pro HD mihin tahansa

Ergonomisen suunnittelun ja kevyen EinScan Pro HD -tekniikan avulla voit viedä skannerin helposti mihin tahansa; helppo plug-and-play-toiminto antaa sinun käyttää skanneria ilman monimutkaista asennusta; pienikokoinen mahdollistaa skannerin vapaan liikkumisen rajoittamattomalla skannauskokemuksella.

paketin koko
37 X 36,5 X 13,5 cm
Kevyt
1,13 kg

 

ExScan Pro

ExScan Pro on ammattimainen ohjelmisto 3D-skannaukseen ja tietojenkäsittelyyn, jossa on sekä skannaus- että mesh muokkaustyökalut korkealaatuisten 3D-mallien luomiseen.

Lue lisää ohjelmasta

Solid Edge SHINING 3D Edition

EinScan Pro HD:n mukana tulee Solid Edge SHINING 3D Edition ja 3D CAD -suunnittelutoiminnot. Tuo mukavan ja tehokkaan 3D-suunnittelutyökalun luovien ideoiden saavuttamiseen.

Lue ohjelmistosta lisää

Shining3D Einscan PRO HD 3D-skanneri tekniset tiedot

 

 

Shining3D Einscan sivut