Sharebot Snowwhite 2 3D-tulostin

Sharebot Snowwhite 2 3D-tulostin

Tägit: ,

49 700,00  40 080,65  (alv.0%)

Kuvaus

 

Sharebot Snowwhite 2 3D-tulostin

Sharebot Snowwhite 2 3D-tulostin

Direct Laser Sintering (DLS) Professional 3D -tulostin, joka käyttää lasersintraus tekniikkaa, joka kohdistaa laserin automaattisesti, sitomalla materiaalin yhteen luodakseen erittäin kestävän kiinteän rakenteen.

Verrattuna muihin 3D-tulostustekniikoihin lasersintterin tärkeimmät edut ovat:

  • Kyky rakentaa minkä tahansa muotoisia esineitä ilman tukia
  • Valmistettavien esineiden lämpö- ja mekaaninen kestävyys
  • Mahdollisuus käyttää sintratonta materiaalia uudelleen.

CO2-laserilla tulostin antaa käyttäjän kokeilla monenlaisia ​​ammattimaisia ​​kestomuovijauheita, mukaan lukien PA 12, PA 11 ja TPU, joilla kaikilla on erilaiset tekniset ominaisuudet. Voidaan käyttää myös erityisiä kuormitettuja jauheita, toisin sanoen jotka sisältävät hiukkasia muista materiaaleista, kuten lasista, hiilestä tai alumiinista, jotka antavat tuloksena oleville esineille erilaiset mekaaniset, fysikaaliset tai visuaaliset ominaisuudet.

SnowWhite 2:lla on myös mahdollisuus integroida moduuliin, joka mahdollistaa tulostuskammion sisäilman hallinnan hapen läsnäolotunnistimien ansiosta, jotka säätävät tulostustilaa muuttamaan valitun inertin kaasun virtausta.

SnowWhite luotiin tuomaan sintrauksen edut pienille ja keskisuurille yrityksille ja laboratorioille taloudellisella, yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla tinkimättä lopputuloksen ammattimaisesta laadusta. Käyttäjä voi todella “tulostaa yhdellä napsautuksella”, koska kun materiaalin profiili on määritelty, tulostusprosessi on täysin itsenäinen, ei vaadi ulkoista toimintaa ja tulokset ovat täysin toistettavissa.

Verrattuna muihin samaa tekniikkaa käyttäviin tulostimiin käynnistysaika kestää alle 10 minuuttia, itse asiassa voit siirtyä materiaalin lataamisesta ensimmäisten kerrosten tuotantoon 10 minuutissa. Keskimääräinen sähkönkulutus on alle 1,5 kW / tunti, ja kaikki käyttämätön jauhe kierrätetään ja voidaan käyttää suoraan uudelleen myöhemmässä käsittelyssä.

Voit aloittaa tulostamisen vain 300 grammaa materiaalia.

Valmistajan sivut