Sharebot BIG hartsi 3D-tulostin

Sharebot BIG hartsi 3D-tulostin

Tägit: , ,

13 650,00  11 008,06  (alv.0%)

Kuvaus

Sharebot BIG hartsi 3D-tulostin

Kiinteä, luotettava ja käyttäjäystävällinen suurikokoinen 3D-hartsi-tulostin. Ihanteellinen suurten mallien ja minisarjojen tuotantoon.

Kuka sanoi, että koolla ei ole väliä?
riittääkö 475 x 242 x 340 mm?
Tässä on BIG-ratkaisu!

BIG 3D-hartsitulostin, jonka hinta / volyymisuhde oli viime aikoihin asti mahdoton ajatella. Se on helppokäyttöinen, taloudellinen, kestävä ja luotettava. Saatavilla olevien hartsien avulla voit luoda kestäviä esineitä.

Tulostimessa on pesusäiliö ja erityinen ohjelmoitava CURE-uuni, jonka avulla voit lopettaa kovettumisen. Tästä päivästä lähtien voit puuttua 3D-tulostettujen osien tuotantoon vertaansa vailla olevalla laadulla.

 

Mahdotonta geometriaa? Tässä on BIG-ratkaisu!

Suurikokoisen 3D-hartsitulostimen BIG:in avulla voit ilmaista kaiken mielikuvituksen muodoilla, jotka eivät ole vain geometrisia, vaan myös taiteellisia ja arkkitehtonisia.

Mikä tahansa esine voidaan tehdä yksinkertaisella tavalla, ja jälkituotannon helppouden ansiosta se on mahdollista tasoittaa, värittää tai kiillottaa haluttujen erikoistehosteiden saamiseksi.

Katso kuvan esimerkkiä, jota rakennetta ei voida saavuttaa ilman 3D-tulostusta ja poikkeuksellinen BIG + CURE -tulostusratkaisu!

 

 

Valmistajan sivut