RhinoNest for Rhino yrityslisenssi

1 230,00  991,94  (alv.0%)

RhinoNest yrityslisenssi

Kuvaus

rhinonest

RhinoNest on nestaus ohjelmisto Rhinocerokselle. Ajattelemme nestausta objektien optimointina ja orientoitumisena materiaalin säästämiseksi. RhinoNest mahdollistaa koneistus materiaalin sijainnin ja orientaation optimoinnin eri aloilla, myös arkkitehtuurissa, puusepäntöissä, huonekalujen valmistuksessa, metallitöissä, kengissä, lasinleikkauksessa, veneiden suunnittelussa, julisteissa, mallinnuksessa..
RhinoNest on täysin integroitu Rhinoceroksessa, mikä mahdollistaa optimoinnin minuuteissa ilman vastaanottamista eri ohjelmista tai muutoksia, koska se tukee kaikkia geometria tyyppejä jotka ovat yhteensopivia Rhinon kanssa

Päätoiminnot
Minkä tahansa tyyppisen geometrian optimointi, loputtomilla toiminnoilla maksimaaliseen vähentämiseen, kuten: useita paneeleja, oikeiden tai suorakulmaisten muotojen käyttö, vapaudet, jne..
3D Cut mahdollistaa 3D objektien laminoinnin laser leikkaukseen tai CNC koneistukseen. Uudelleenkartoittaa paikkoja 3D geometria tasoon ja tunnistaa palat automaattisesti.
Kehittynyt tunnistus esittää palaset erilaisten kriteerien mukaisesti. Tagia, tekstiä tai yksinkertaista jäljitystekstiä voidaan käyttää. Siinä on useita työkaluja siltojen luomiseksi, ihanteellinen osien kiinnittämiseen materiaaliin.
Siinä on myös paneelin hallinta työkaluja, jonka avulla ulkopuolinen hankintayksikkö voi hallita paneeli varastoa.