Verkkokauppa

Revopoint POP2 3D-skanneri

892,00  719,35  (alv.0%)

Revopoint POP2 3D-skanneri

Tuotetunnus (SKU): 28441 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Revopoint POP2 3D-skanneri

Revopoint POP2 3D-skanneri

POP 3D-skannerin päivitetty ominaisuusrikas versio, jossa on suurempi tarkkuus, sulavampi toiminta ja parempi väritehoste. POP 2:n avulla voit helposti kaapata 3D-mallin 3D-tulostusta, 3D-suunnittelua, VR/AR 3D-mallinnusta, käänteistä suunnittelua ja mittausta jne. varten.

 

Revopoint POP2 3D-skanneri

 

Binokulaarinen mikrorakenteinen valo

POP 2 käyttää binokulaarisen ja mikrorakenteisen valon periaatetta. Patentoidun mikroprojisointisirun avulla POP 2 varmistaa, että nopeasti hankitun 3D-pistepilvitiedon tarkkuus on suurempi, ja suurin yksittäisen kuvan tarkkuus voi olla 0,05 mm.

 

 

 

 

 

 

 

Korkea tarkkuus

POP 2 on varustettu myös parannetulla projektorilla ja IR-kameroilla, joiden resoluutio on suurempi, ja parannettu korkean tarkkuuden kalibrointimenetelmä varmistaa, että POP 2 täyttää ammattilaistason tarkkuuden: tarkkuus on jopa 0,05 mm ja 3D-pistepilvitiedot 0,15 mm. Tämän ansiosta POP 2 voi kuvata 3D-malleja yksityiskohtaisemmin ja varmistaa paremman mittatarkkuuden.

 

 

 

Revopoint POP2 3D-skanneri

 

Täydellinen skannauksen sujuvuus

POP 2:n laitteistopäivityksen ansiosta skannauksen kuvataajuus on jopa 10 kuvaa. Samalla se on varustettu sulautetulla 6 Dof Gyroscope -gyroskoopilla, joka auttaa nopeampaan ja tarkempaan avaruudelliseen sijaintiin, vähentää ompeluvirheitä, parantaa skannauksen sujuvuutta ja tekee skannausprosessista yksinkertaisemman ja nopeamman. Lyhyesti sanottuna se parantaa sen toiminnan virtausta ja muodon, merkkipisteen ja väriominaisuuden pistepilven ompelua.

 

 

 

Revopoint POP2 3D-skanneri

 

 

Fantastinen väritehoste

Korkean resoluution globaalin valotusanturin avulla, synkronointi syvyyskameran kanssa laitteiston laukaisun avulla, POP 2 voi suoraan luoda eloisia 3D-malleja 3D-animaatiota, värillistä 3D-tulostusta jne. varten. Sitä voidaan käyttää suoraan AR- ja VR-käyttöön!

 

 

 

 

2-in-1 monipuolisuus

Sano hyvästit erillisille kädessä pidettäville ja kääntyville skannauslaitteille. POP 2 on suunniteltu toimimaan sekä kämmen- että kääntöpöydän skannerina, ja sen tarkkuus ja helppokäyttöisyys on parempi kaikissa näissä toiminnoissa. Lyhyesti sanottuna tämä on ainoa 3D-skanneri, jota koskaan tarvitset!

 

Revopoint POP2 3D-skanneri

 

Helppo kuljettaa

Vain 195 g painava POP 2 on kompakti ja kannettava, ja mukana tulee erityinen kantolaukku, johon mahtuu POP 2 ja kaikki lisävarusteet, joten voit ottaa POP 2:n mukaan minne haluat.

 

 

 

 

 

 

Helppo virtaa

POP 2 tarvitsee vain yhden USB-kaapelin skannerin virransyöttöön, ja se voidaan liittää suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai puhelimeen virtaviivaista 3D-skannausta varten, mikä yksinkertaistaa käyttäjäkokemusta huomattavasti. Tämä on myös tehokas laite, jossa on virransäästötekniikka. Varustettuna 5000 mAh:n virtapankilla voit helposti skannata puhelimellasi pitkään.

 

 

 

 

 

 

Suunnittelimme POP 2 sinulle

Jos olet vempaimen ja korkean teknologian harrastaja yleensä, Revopointin uusin 3D-skanneri on varmasti sinua varten. Jos kuitenkin olet aktiivinen 3D-tulostuksen tekijä, VR/AR-mallien tekijä tai jos luovaan työhösi kuuluu käänteisen suunnittelun käyttäminen, tämä monikäyttöinen 3D-skanneri tekee luomuksissasi valtavan eron.

 

Revopoint POP2 3D-skanneri tekniset tiedot

Tuotteen nimi Revopoint 3D Scanner
Tuotteen malli POP 2
Teknologia Kahden kameran infrapuna-rakenteinen valo
CPU Dual-core ARM Cortex-A7
Yhden kuvan tarkkuus 0.05 mm
Yksittäinen kaappausalue 210mm x 130mm
Työstöetäisyys 150 mm ~ 400 mm
Minimi skannaustilavuus 20×20×20 (mm)
Skannausnopeus 10 fps
Valonlähde 1.luokan infrapuna Laaseri
Kohdistus Ominaisuus, merkki ja väri
Nappulan painaminen Kyllä
Ulostulo formaatti PLY, OBJ, STL
Tekstuurin skannaus Kyllä
Erikoisobjektien skannaus Käytä läpinäkyviä ja hyvin heijastavia kohteita varten skannaussprayta.
Ulkoskannaus Suojaa tarvitaan voimakkaan valon häiriöiden välttämiseksi.
Skannerin paino 195g
Mitat 154.6 ×38.2 × 25.6 (mm)
Tulostettavat dataformaatit Pystyy viemään 3D-mallin suoraan 3D-tulostukseen
Tarvittavat tietokonekokoonpanot Windows 8\10 (64-bit), Android, iOS, MAC, Harmony
Wi-Fi 2.4 G
Liitäntätyypit Mikro USB
HUOM *Edellä mainittu tarkkuus on saavutettu tavanomaisessa laboratorioympäristössä.
joka saattaa vaihdella todellisen toimintaympäristön mukaan

Valmistajan kotisivut