Verkkokauppa

REAL PLA RealFlex Valkoinen filamentti

30,00 40,00 

REAL PLA RealFlex Valkoinen filamentti 1,75mm on puoliksi joustava PLA-pohjainen materiaali

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

3D-tulostusnauha PLA RealFlex Valkoinen

REAL PLA RealFlex Valkoinen filamentti

REAL PLA RealFlex Valkoinen filamentti 1,75mm on puoliksi joustava PLA-pohjainen materiaali, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja joka on saatavana yksinomaan Real filamenteista. Tarttuvuus tulostusalustaan itsessään on erinomaista laatua, joten tuloksena on jopa 0,6 mm:n yksittäiset ympärysmitat, joita et voi erottaa käsin z-suunnassa. Vaikka tämä on puolijoustava filamentti, se voidaan tulostaa keinojärjestelmällä, vaikkakin hieman hitaammin. Biohajoavan filamentin avulla RealFlex on ympäristön kannalta parempi kuin PET-G- tai ABS-filamentit, ja perusmateriaali valmistetaan uusiutuvista lähteistä.

Vaikka tämä filamentti tunnetaan nimellä RealFlex, joustavuus näkyy vain pienissä täytteissä. Kun tulostetaan kiinteämpi kappale, se tuntuu pikemminkin ruuviohjaimen kädensijalta: pehmeä ja luja. Suurin etu on sen suuritehoiset ominaisuudet. Tämä tekee RealFlex filamentista erinomaisen materiaalin esimerkiksi rakenteellisten osien suojaamiseksi. Suosittelemme, että EI käytetä lämmitettävää tulostusalustaa ja tulostetaan suoraan lasiselle alustalle. Tämä antaa riittävän tarttuvuuden alustalle ja ei aiheuta vääristymiä. Kun tulostus on valmis, voit poistaa tulosteen turvallisesti alustasta taltalla tai lastalla. Voit tulostaa RealFlexia 200 celsiusasteella.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa