Verkkokauppa

REAL PLA Pro sininen filamentti

40,00  32,26  (alv.0%)

REAL PLA Pro sininen filamentti 1.75mm 1kg

3 varastossa

Kuvaus

REAL PLA Pro sininen filamentti

REAL PLA Pro sininen filamentti

PLA 1.75mm filamentti 1kg

REAL PLA Pro sininen filamentti on filamentti, joka tulostaa kuten PLA, mutta toimii kuten ABS korkeamman lujuuden ja paremman lämmönkestävyyden kanssa.

Haluatko materiaalin, jolla on korkea mekaaninen lujuus, mutta joka ei warppaa kuten ABS? PLA Pro on 3D-filamentti 3D-käyttäjille, jotka haluavat nopeaa tulostusta paremmilla tuloksilla. Tämä yhdiste on optimoitu 3D -tulostukseen, kuten PLA, mutta sen ominaisuudet ovat enemmän kuin ABS, kuten lämpötilan kestävyys ja mekaaninen lujuus. PLA Pro on valmistettu Alankomaissa ja se takaa korkealaatuisen, halkaisijaltaan yhdenmukaisen filamentin, joka tarjoaa sinulle parhaan 3D-tulostuskokemuksen. Tämä on PLA Promusta 1,75 mm 1kg n ympäristöystävälliselle kierrätyskelalle. Materiaali antaa mattapinnan, mikä vähentää kerrosten näkyvyyttä ja antaa sille enemmän ABS-kaltaisen ilmeen.

Suosittelemme tulostamaan nämä materiaalit noin 225 asteessa 3Dlacilla 60 asteen lämmitetylle alustalle. 3D -tulostuksessa, jossa on suurempi materiaalivirta, voit nostaa lämpötilaa hieman.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut